Ιταλία: Οι στίχοι του τρίλεπτου “La Noia”!

Όπως είναι ήδη γνωστό, όλες οι συμμετοχές των χωρών που συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα πρέπει να έχουν διάρκεια μόνο τριών (3) λεπτών, ενώ οποιοδήποτε τραγούδι ξεπερνά αυτό το όριο σε διάρκεια είναι πλέον παραπάνω από βέβαιο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα υποστεί κάποια επεξεργασία έτσι ώστε να πληροί τον κανόνα.

Κάθε χρόνο στον Διαγωνισμό υπάρχουν τραγούδια από τα οποία οι στίχοι ελαττώνονται ή προσαρμόζονται στο χρονικό όριο των τριών λεπτών. Έτσι λοιπόν και φέτος, όπως και πέρυσι άλλωστε, η Ιταλία, όπως ήταν ήδη γνωστό, προχώρησε σε μία ελαφρά αλλαγή των στίχων του “La Noia” της Angelina Mango η οποία είναι η ακόλουθη:

Εικόνα

Όπως αναφέρει αναλυτικά και η επίσημη ιστοσελίδα του ESC Discord στο Twitter/X, η αλλαγή συμβαίνει στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού όπου η φράση “È la cumbia de la noia” ενώ επαναλαμβάνονταν τέσσερις φορές, τώρα επαναλαμβάνεται μόλις δύο, δίνοντας έτσι στο τραγούδι ακριβή διάρκεια τριών λεπτών.

Δείτε την εμφάνιση της Angelina Mango στην Δεύτερη Βραδιά του Φεστιβάλ του Σανρέμο 2024 και παρακολουθήστε την αντίδραση των μελών του Eurovisionfun στο τραγούδι παρακάτω:

Πηγή: ESC Discord/X

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στη σκηνή της Eurovision!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *