Ολλανδία: Ο Donny Ronny καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής του Joost Klein!

Το “Europapa”, με το οποίο θα εκπροσωπήσει ο Joost Klein την Ολλανδία στη Eurovision 2024, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο συζητημένες συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού. Έχοντας σημειώσει περισσότερα από 13 εκατομμύρια stream στο Spotify και σχεδόν 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ο τραγουδιστής βρίσκεται πλέον στην πρώτη πεντάδα των στοιχημάτων.

Συνεπώς, οι προσδοκίες για τη σκηνική εμφάνιση της Ολλανδίας είναι υψηλές. Πριν μερικές ώρες, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, AVROTROS, ανακοίνωσε πως τη σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής του Joost Klein θα επιμεληθεί ο Donny Ronny.

O Donny Ronny ξεχωρίζει για το κωμικό ύφος που προσδίδει στις δουλείες του, ενώ έχει στο ενεργητικό του αρκετές συνεργασίες σε θεατρικές παραστάσεις. Παράλληλα, έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Joost Klein στο παρελθόν. Ο Ronny είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ολλανδία, με το σόου “LOL: Last One Laughing” να αποτελεί την πιο γνωστή δουλεία του.

Θυμίζουμε πως η Ολλανδία συμμετέχει στο Β’ μισό του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαίου. Θα καταφέρει ο Joost Klein να φέρει τη χώρα στον μεγάλο τελικό, μετά από έναν χρόνο απουσίας;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!


Πηγή: AVROTROS 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *