Malmö Eurovision Song Contest 2024

Eurovision 2024: Σήμερα η συνάντηση των αρχηγών αποστολών στο Μάλμε!

Τόσο δια ζώσης. όσο και με την βοήθεια της χρήσης της τεχνολογίας πραγματοποιείται σήμερα η συνάντηση των αρχηγών αποστολών. Οι 37 χώρες καλούνται να υποβάλουν στην διοργάνωση τα βιντεοκλίπ των συμμετοχών τους, αλλά και το φάκελο με τις οδηγίες για την σκηνική τους εμφάνιση. Οι όποιες αλλαγές θελήσουν να πραγματοποιήσουν οι συμμετέχοντες από την ημερομηνία αυτή και μετά, θα πρέπει να έχει την έγκριση του Reference Group του διαγωνισμού.

Eurovision 2024

Συνήθως στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών γίνεται και η κλήρωση για την σειρά εμφάνισης της διοργανώτριας χώρας. Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα σήμερα θα γνωρίζουμε και την θέση στην οποία θα διαγωνισθεί η Σουηδία, η οποία ως προηγούμενη νικήτρια και φετινή διοργανώτρια χώρα, συμμετέχει απευθείας στον τελικό.

Τα μοναδικά τραγούδια που απομένει να ακούσουμε ακόμα είναι αυτά των χωρών του Καυκάσου, της Γεωργίας, της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν. Οι αρχηγοί αποστολών θα υποβάλουν κανονικά τα τραγούδια στην συνάντηση των αρχηγών σήμερα και οι δημόσιες τηλεοράσεις των χωρών αυτών, θα επιλέξουν το πότε θα δοθούν στην δημοσιότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
    • Γιώργος Βαβάτσης
      Γιώργος Βαβάτσης says:

      Δεν έχουν ανακοινωθεί τα τραγούδια Αρμενίας κι Αζερμπαϊτζάν καλέ. Πρέπει να είναι όλα γνωστά για να είναι τότε δίκαιη σειρά αφού τα ξέρουμε όλοι.

      Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Η Καύκασος (ευρυτερη γεωγραφική περιοχή) περιλαμβάνει τις Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊζάν.
      Καύκασος ή Καυκάσια όρη είναι οροσειρά στην Ευρασία, ανάμεσα στη Μαύρη και την Κασπία θάλασσα, στη περιοχή της Καυκασίας. Αποτελείται από δύο επιμέρους οροσειρές, το Μεγάλο Καύκασο, ο οποίος ξεκινά από την περιοχή του Σότσι (το οποίο φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014) και ακολουθώντας πορεία προς ανατολικά-νοτιοανατολικά φτάνει μέχρι την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν το Μπακού, και το Μικρό Καύκασο, ο οποίος είναι παράλληλος στη μεγάλη οροσειρά, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια. Το ψηλότερο βουνό της οροσειράς είναι το Ελμπρούς, στο Μεγάλο Καύκασο, με μέγιστο ύψος 5.645 μέτρα.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *