Malmö Eurovision Song Contest 2024

Eurovision 2024: Έρχεται το τελευταίο κύμα εισιτηρίων!

Ένα τελευταίο κύμα εισιτηρίων για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε βγαίνει προς πώληση μέσω του Ticketmaster.se.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για αγορά για όλες τις εννέα παραστάσεις, συμπεριλαμβανομένου του Μεγάλου Τελικού, που θα πραγματοποιηθούν στη Malmö Arena από τις 6 έως τις 11 Μαΐου.

Μεταβείτε στο Ticketmaster.se στις 10:00 CEST Παρασκευή 5 Απριλίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται από 415 SEK έως 3795 SEK (36–331 €) σε διάφορες κατηγορίες και shows:

Α΄Ημιτελικός

6 Μαΐου – Βραδινή Προβολή: 495–795 SEK (43–70 €)
7 Μαΐου – Απογευματινή Προβολή: 415–545 SEK (36–48 €)
7 Μαΐου – Ζωντανή Παράσταση: 2000–2395 SEK (175–209 €)

Β΄Ημιτελικός
8 Μαΐου – Βραδινή Προβολή: 495–795 SEK (43–70 €)
9 Μαΐου – Απογευματινή Προβολή: 415–545 SEK (36–48 €)
9 Μαΐου – Ζωντανή Παράσταση: 2000–2395 SEK (175–209 €)

Μεγάλος Τελικός
10 Μαΐου – Βραδινή Προβολή (Πρόβα Κριτών): 2000-2395 SEK (175–209 €)
11 Μαΐου – Απογευματινή Προβολή (Πρόβα Οικογενειών): 1030–1385 SEK (90–121 €)
11 Μαΐου – Ζωντανή Παράσταση: 3295–3795 SEK (287–331 €)

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αγοράσετε εισιτήρια μόνο από τον επίσημο πωλητή Ticketmaster και όχι από καμία δευτερεύουσα πλατφόρμα.

Τα εισιτήρια επανπώλησης είναι επίσης διαθέσιμα στην επίσημη πλατφόρμα του Ticketmaster από τις 12 Δεκεμβρίου.

Αν ,λοιπόν, δεν έχετε αγοράσει εισιτήρια για έναν Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision πριν: προσέξτε! Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision δεν είναι απλώς ένα Σάββατο βράδυ θεαματικό… δεν είναι ακόμα και μόνο οι τρεις μεταδόσεις ημιτελικών και ο Μεγάλος Τελικός… είναι πραγματικά 9 παραστάσεις στην αρένα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Eurovision!

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα για τις εννέα παραστάσεις του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision από το Ticketmaster.se – μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Ticketmaster τώρα, ανεξαρτήτως της χώρας που μένετε, ώστε να είστε έτοιμοι για την ημερομηνία πώλησης.

Η Βραδινή Προβολή (προηγουμένως γνωστή ως ‘Πρόβα Κριτικών Επιτροπών’) παρουσιάζει μια πλήρη επανάληψη του δείγματος της εκπομπής τη νύχτα πριν από την τηλεοπτική μετάδοση. Κατά τη διάρκεια αυτής της πρόβας, οι διεθνείς επιτροπές ψηφίζουν για τους συμμετέχοντες. Το κοινό που παρακολουθεί αυτήν την προβολή μπορεί να παρακολουθήσει μια τυχαία εκδοχή των διαλεκτικών και των βαθμών, καθώς οι παρουσιαστές προπονούνται για διάφορα σενάρια.

Η Απογευματινή Προβολή (προηγουμένως γνωστή ως ‘Family Show’) είναι επίσης μια πλήρης επανάληψη της εκπομπής, που πραγματοποιείται νωρίτερα την ίδια ημέρα της Ζωντανής Τηλεοπτικής Εκπομπής. Λειτουργεί ως μια τελευταία πρόβα για τους καλλιτέχνες και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι πιο κατάλληλη για εκείνους που επιθυμούν να φέρουν νεότερους οπαδούς της Eurovision, προσφέροντας μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Η Ζωντανή Τηλεοπτική Εκπομπή είναι ακριβώς αυτό: μια ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή. Τα κοινά σε ολόκληρη την Ευρώπη (και στην Αυστραλία) θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για να προσθέσουν τους βαθμούς της Επιτροπής Κριτών. Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν πρόβες – είναι όλα επίσημα!

Συμβουλές Επανπώλησης

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι τα εισιτήρια πρέπει να αγοράζονται μόνο από το Ticketmaster.se. Το Ticketmaster συνιστά ένθερμα στους πελάτες του να μην αγοράζουν εισιτήρια δεύτερου χεριού εάν δεν είναι μέσω του Ticketmaster Resale. Στη Σουηδία, δεν είναι απαγορευμένο να αγοράζονται ή να πωλούνται εισιτήρια δεύτερου χεριού, αλλά αυτό συνεπάγεται συχνά περισσότερους κινδύνους καθώς δεν υπάρχει εγγύηση ότι τα εισιτήρια είναι γνήσια.

Το Ticketmaster Resale είναι μια υπηρεσία που σημαίνει ότι εσείς, ο αγοραστής του εισιτηρίου, μπορείτε να πωλείτε και να αγοράζετε εισιτήρια δεύτερου χεριού πλήρως με ασφάλεια, ασφάλεια και ανωνυμία – από φίλο σε φίλο.

Η διαδικασία αγοράς ενός εισιτηρίου Resale είναι ακριβώς η ίδια με την αγορά ενός κανονικού εισιτηρίου. Το Ticketmaster επαληθεύει κάθε εισιτήριο όταν αλλάζει ο ιδιοκτήτης του, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα έγκυρο εισιτήριο. Αφού αγοράσετε τα εισιτήρια, θα δείτε την παραγγελία όπως συνήθως στον λογαριασμό σας στο Ticketmaster. Επισκεφθείτε το Ticketmaster.se για περισσότερες πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη Eurovision 2024!

Πηγή: Eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *