Sold Out: Αύριο το μεγάλο party του Eurovisionfun στην Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 1000 παρευρισκόμενους!

Με Sold Out ολοκληρώθηκε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγαλύτερο Eurovision party που θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα. Περισσότερα από 800 εισιτήρια έχουν ήδη προπωληθεί, με ένα περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων να απομένουν πλέον μόνο στην είσοδο για αγορά εκεί*. Πάνω από 1.000 φίλοι του διαγωνισμού αναμένεται να δώσουν το παρών και να χάνουν κυριολεκτικά χαμό!

To μεγαλύτερο EuroParty της πόλης έρχεται και επίσημα την Παρασκευή 29 Μαρτίου στο WE!

Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, μία Eurovision συναυλία με LIVE εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες του διαγωνισμού της Eurovision και όχι μόνο! 

To Ζοο Radio, το νούμερο ένα ραδιόφωνο της πόλης και το Eurovisionfun, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα της χώρας για τον διαγωνισμό της Eurovision, σας περιμένουν στις 29/3 στο μεγαλύτερο Eurovision event της Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη σας επιθυμία  γίνεται πραγματικότητα και έτσι σας περιμένουμε όλους για να διασκεδάσουμε παρέα με αξέχαστες επιτυχίες από τον μουσικό θεσμό που όλοι λατρεύουμε!

Live on stage οι StefaniaSilia KapsisAnxhela Peristeri και 3SUM και αποκλειστικά Eurovision DJ sets από τους παραγωγούς του ΖΟΟ 90.8 & του Τρανζίστορ 100.3!

Παρουσιάζει ο παραγωγός του ΖΟΟ 90.8 & TikToker Μαργαρίτης Κεχαγιάς.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

* Για όσους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, θα υπάρχει στην είσοδο περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για να αγοράσετε εκεί. Επειδή όμως η ζήτηση παραμένει μεγάλη, καλό θα είναι να έρθετε νωρίς γιατί αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα.

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Καλή διασκέδαση και καλή επιτυχία στο πάρτυ! Ελπίζουμε να ανεβάσετε και υλικό για όσους είμαστε μακριά και δεν θα μπορέσουμε να είμαστε εκεί !

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *