Eurovision 2024: Η πόλη του Malmö εργάζεται σκληρά για μία ασφαλή Eurovision!

Το Malmö αξιολογεί αυτή τη στιγμή την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί λόγω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, ως εκ τούτου, αναζητά τρόπους για να κάνει τον επερχόμενο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision όσο το δυνατόν ασφαλέστερο.

Η επιβεβαιωμένη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision προκαλεί έντονες διαμαρτυρίες σε όλη την Ευρώπη. Εντατική δουλειά γίνεται για την ασφάλεια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Malmö της Σουηδίας. Ο Ulf Nilsson, Επικεφαλής Ασφάλειας και Ετοιμότητας στην πόλη του Malmö., δήλωσε σε συνέντευξή του στο P4 Malmöhus:

“Πολλοί άνθρωποι εργάζονται με σκοπό να γίνει η φετινή Eurovision ένα γεγονός που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών. Εργαζόμαστε σε γενικές γραμμές με πολλά διαφορετικά σενάρια. Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με την αστυνομία, το SVT, την Περιφέρεια του Skåne, το Τμήμα Κυκλοφορίας.”

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μια πινακίδα της Eurovision έξω από το Malmö Live βανδαλίστηκε και τώρα προστατεύεται με στρώσεις από κερί. Ο βανδαλισμός ανακαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες. Στη βάση της πινακίδας, κάποιος έχει γράψει “Free Gaza” και την έχει καλύψει με κόκκινη μπογιά. Ακόμα και στην ψηφιακή πινακίδα που γράφει “United by Music” και “We Are One”, κάποιος έχει ρίξει μπογιά.

Αρκετά άτομα έχουν ήδη ζητήσει άδεια από την αστυνομία για να διαδηλώσουν κατά τη διάρκεια της Eurovision, ως ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του Ισραήλ και της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

“Βλέπουμε ότι πολλοί έχουν άποψη για τη συμμετοχή του Ισραήλ και αυτό είναι απόλυτα κατανοητό. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση. Φυσικά και αυτό θα ληφθεί υπόψη στο έργο μας.”

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Malmö της Σουηδίας!

Πηγή: Sveriges Radio/P4 Malmöhus/Sofie Dahlstedt

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision:

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *