Ελένη Φουρέιρα: «Είχα θυμώσει που δεν με έστειλε η Ελλάδα στην Eurovision»!

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν ανάμεσα στους ομιλητές, του τρίτου συνεδρίου, του «The Upfront Initiative» για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο που διοργάνωσε η Lifo την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά στον βραβευμένο Έλληνα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, για το bullying, τον ρατσισμό και μεταξύ άλλων και για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν την επέλεξε ποτέ για την Eurovision.

«Είναι δικαίωμά τους να μην τους αρέσω. Θύμωσα πολύ όμως. Για αυτό είπα “ναι” αμέσως στην Κύπρο. Τσαντίστηκα που δεν μου έδωσαν τη σημασία. Τώρα δεν με πειράζει. Και φέτος θα “σκίσει”. Η Μαρίνα και το τραγούδι είναι πολύ καλά».

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Η Ελένη Φουρείρα έφερε την καλύτερη θέση της Κύπρου στην ιστορία του διαγωνισμού! Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της, η οποία έχει αφήσει ιστορία!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Αχ παιδιά καλή και χρυσή είναι η Φουρέιρα αλλά ρε παιδάκι μου πολύ γκαντεμια φέρνει.Για τα άτομα που έχει πει ότι θα πάνε καλά πήγαν μέτρια έως χάλια όπως η Ντουσκα η Τάμτα και η Τσαγκρινου.Για Στεφανία και Αμάντα που δεν είπε τίποτα μπήκαν δεκάδα χαχχα.

    Απάντηση
  2. Gus
    Gus says:

    Η ΕΡΤ δεν την έστειλε…ήταν επιπέδου αργκό κτλ….
    Αχ Ελένη ….βύσμα έπρεπε να βάλετε….. Έτσι είναι η Ελλάδα ακόμη….σαλιγκάρια να γλύφουν και κονέ….

    Απάντηση
  3. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Πιστεύω ότι το γεγονός πως δεν πήγε με την Ελλάδα λειτούργησε υπέρ της και έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίζει. Το ‘Come Tiki Tam’ θεωρώ ότι στιχουργικά αλλά και συνθετικά υστερούσε σε σύγκριση με το ‘Fuego’. Επίσης, το 2016 ήταν μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και πιστεύω πως θα κατέληγε στην Τοπ 7-10. Όλα τα αγγλικά τραγούδια που έβγαλε πριν το 2018 υστερούσαν από άποψη παραγωγής, αλλά τόσο το 2017 όσο και το 2018, που θα πήγαινε με την Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος, θα είχε τα τραγούδια ‘Μόνο για Σένα’ και ‘Βασίλισσα’ αντίστοιχα (είτε στην αγγλική είτε στην ελληνική εκδοχή – δεν είμαι σίγουρος). Πιστεύω όμως ότι πρέπει να αισθάνεται ευλογημένη γιατί όλα λειτούργησαν υπέρ της ώστε να λάμψει το 2018. Εκείνη τη χρονιά πήρε ένα έτοιμο Demo από την Παπαρίζου, το οποίο θεωρώ ότι τη βοήθησε από άποψη ερμηνείας και προσέγγισης του τραγουδιού (ως ένα σημείο). Γενικά, νομίζω πως πρέπει να είναι ευχαριστημένη, γιατί τελικά κατάφερε να πάρει μια θέση στην τελική τριάδα, κάτι που τόσο το 2016 όσο και το 2017, με τα τραγούδια που είχε στην κατοχή της αλλά και με τον ανταγωνισμό που υπήρχε, θα ήταν δυσκολότερο, θαρρώ.

    Απάντηση
  4. just a friend
    just a friend says:

    Δικιο ειχε η Φουρειρα! Απολυτο που θυμωσε!
    Παντως αν φετος η Ελλαδα νικήσει, (λεμε τωρα), η έστω μπει πεντάδα η τριάδα, του χρόνου πρέπει να παει με απευθείας ανάθεση η Φουρειρα! Το λεω χροοοοοονια! Με αναθεση! Για να εχουμε μια back to back θεση στην δεκαδα και να πάρουμε παλι τα πάνω μας! Και πρέπει να την κλείσουν απο το καλοκαίρι! Η Φουρειρα ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπαει ΕV, και αυτη την φορα με την Ελλαδα!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Πηγή εικόνας – Η Ελένη Φουρέιρα κατακτά την μεγαλύτερη θέση που έχει λάβει η Κύπρος […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *