marina spanou

Ελλάδα: Η Μαρίνα Σπανού για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην Eurovision!

Για την πολυτάλαντη τραγουδοποιό Μαρίνα Σπανού, σας έχουμε μιλήσει ήδη από το καλοκαίρι, όταν αποτέλεσε μια από τις περιβόητες προτάσεις του Eurovisionfun, που ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή καλλιτέχνιδα πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο της δίσκο με τίτλο «Μια Κασέτα για τον Δρόμο», ο  οποίος έγινε viral, με πολλούς χρήστες του TikTok να σχολιάζουν πως τον ακούν στο repeat. Μάλιστα, είναι μία από τους καλλιτέχνες που έχει μεγάλο φανατικό κοινό στην πλατφόρμα, με τα τραγούδια της να φιγουράρουν, σε άπειρα βίντεο χρηστών.

Με αφορμή λοιπόν τον νέο της δίσκο, η Μαρίνα Σπανού, βρέθηκε στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, που παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα, στο ACTION 24 TV. Η ίδια, αναφέρθηκε στο γεγονός της φημολογίας της συμμετοχής της στον διαγωνισμό, αλλά και αν θα ήθελε να βρεθεί στη σκηνή αυτού, στο μέλλον.

”Φοβάμαι να πάω στην Eurovision. Είναι τεράστια ευθύνη. Έχεις να εκπροσωπήσεις μια χώρα. Πρέπει το κομμάτι να έχει την ταυτότητα της χώρας και να είσαι πολύ καλός. Σ αυτή τη φάση όχι δεν θα πήγαινα. Μπορεί σε 15 χρόνια, που θα έχω κατασταλάξει και θα ήμουν πιο ήρεμη στην επαγγελματική μου ζωή θα το σκεφτόμουνα”. 

Δείτε όλες τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί:

Πως σας φαίνεται η περίπτωση της Μαρίνας Σπανού; Θα θέλατε να την δείτε στην σκηνή της Eurovision με τα χρώματα της Ελλάδας; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *