Έρχεται ένα διήμερο γεμάτο Μαρίνα Σάττι από την ΕΡΤ!

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για διεξαγωγή του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, αφού σε τρεις εβδομάδες περίπου οι αποστολές θα φύγουν για το Μάλμε για την έναρξη της πρώτης βδομάδας των προβών. Η αναμονή τελειώνει με την αγωνία και την προσμονή φυσικά όλων να είναι στο κόκκινο. Η ΕΡΤ και η ελληνική αποστολή λίγες ημέρες προτού αναχωρήσει για την μουσική μάχη που έχει να δώσει στην Eurovision 2024, πραγματοποιεί ένα διήμερο γεμάτο από Μαρίνα Σάττι και εκπλήξεις για όλους τους οργανωμένους φίλους του διαγωνισμού στην χώρα μας, αλλά και τους εκπροσώπους του τύπου.

Press day τη Δευτέρα 15 Απριλίου

Συνάντηση με τους δημοσιογράφους των ελληνικών media θα έχει η Μαρίνα Σάττι τη Δευτέρα 15 Απριλίου. Εκπρόσωποι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, αλλά και από τα Eurovision sites της χώρας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την εκπρόσωπο μας στο διαγωνισμό και να μιλήσουν μαζί της, λίγο πριν βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού.

Φυσικά το Eurovisionfun θα βρίσκεται εκεί, για μία συνέντευξη που τόσο καιρό όλοι περιμένετε και θα την δείτε φυσικά στο κανάλι μας στο YouTube, αλλά και μέσα από όλα τα social media και την ιστοσελίδα μας.

Το press day θα λάβει χώρα σε γνωστό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα πολύ όμορφο χώρο που επέλεξε η ομάδα της Δώρας Χειράκη για τον σκοπό αυτό.

Good luck party για την Μαρίνα Σάττι την Τρίτη 16 Απριλίου

Ένα αποχαιρετιστήριο party για την Μαρίνα Σάττι και την ελληνική αποστολή διοργανώνει η ΕΡΤ την Τρίτη 16 Απριλίου. Σε ένα party που θα είναι κλειστό με προσκλήσεις, για τους οργανωμένους φίλους του διαγωνισμού στην Ελλάδα, τους εκπροσώπους των media, τους ανθρώπους φυσικά της MINOS EMI, αλλά και του χορηγού της φετινής ελληνικής αποστολής τον ΟΠΑΠ(eurojackpot), θα ευχηθούμε όλοι μαζί καλή επιτυχία στην Μαρίνα Σάττι και την Ελλάδα!

Εννοείται πως το Eurovisionfun η μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων της Eurovision στην χώρα, με την δημοφιλέστερη ιστοσελίδα του διαγωνισμού, θα είναι δυναμικά παρούσα για να μεταδώσει όλη την θετική της ενέργεια στην εκπρόσωπό μας. Το party θα λάβει χώρα στο Shamone του Φώτη Σεργουλόπουλου, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου και όπως αναφέραμε παραπάνω θα είναι αυστηρά με προσκλήσεις.

Update 12/4, 13.30:

Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων το party για την Τρίτη αναβάλλεται προς το παρόν και πιθανόν να πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

Οι πρόβες για την Μαρίνα Σάττι ολοκληρώνονται

Με τον Mecnun να είναι και πάλι στην Αθήνα, οι τελικές πρόβες για την Μαρίνα Σάττι με τους χορευτές της ολοκληρώνονται. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και η ελληνική αποστολή αισιοδοξεί πως αυτό που θα παρουσιάσει στο Μάλμε θα εντυπωσιάσει, τόσο το κοινό, όσο και τις κριτικές επιτροπές.

Με την Ελλάδα και την Μαρίνα Σάττι να είναι από τους ελάχιστους συμμετέχοντες φέτος που δεν έχουν παρουσιάσει live την συμμετοχή μας, η αγωνία και το ενδιαφέρον όλων εντός και εκτός συνόρων για την πρώτη μας πρόβα είναι μεγάλη. Τα μάτια όλων θα είναι καρφωμένα στην Μαρίνα Σάττι τη Δευτέρα 29 Απριλίου, όταν και αναμένεται να πραγματοποιηθεί η πρώτη ελληνική πρόβα. Το Eurovisionfun θα είναι στο Μάλμε και θα σας μεταφέρει φυσικά αποκλειστικά όλα όσα θα συμβούν εκεί!

Η ΕΡΤ προχωρά προσεχτικά και συντεταγμένα τον σχεδιασμό του project Eurovision 2024, με την ομάδα της Δώρας Χειράκη που έχει επωμιστεί όλο το βάρος φέτος, να καταθέτει ακόμη μία φορά διαπιστευτήρια για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα της.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *