Ελλάδα: Προκήρυξη για την θέση του νέου υπερδιευθυντή στην ΕΡΤ, που θα έχει υπό την εποπτεία του και την Eurovision!

Στις 5 Ιουνίου δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, η προκήρυξη για την αναζήτηση του νέου υπερδιευθυντή της εταιρείας, για την διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το νέο οργανόγραμμα της ΕΡΤ, στην υπερδιεύθυνση αυτή ανήκουν πλέον οι λειτουργίες που
σχετίζονται με τις Δημόσιες και Διεθνείς Σχέσεις, το Γραφείο Τύπου και το Κέντρο Επικοινωνίας με το Κοινό,
καθώς και την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Η διεύθυνση Διεθνών Σχέσεων που υπήρχε στο προηγούμενο οργανόγραμμα, γίνεται τμήμα και εντάσσεται στην νέα υπερδιεύθυνση της εταιρικής επικοινωνίας.

Όπως είναι γνωστό, το project του διαγωνισμού της Eurovision, αλλά και οι σχέσεις της ΕΡΤ με την EBU, ανήκουν στις Διεθνείς Σχέσεις. Διευθύντρια των διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ είναι η κα Μαρία Κουφοπούλου.

Με ενδιαφέρον λοιπόν αναμένουμε τόσο τον νέο διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, όσο και τον προιστάμενο του τμήματος πλέον των Διεθνών Σχέσεων.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα τελευταία 5 χρόνια τα πρόσωπα που έχουν αλλάξει στην ΕΡΤ είναι πάρα πολλά και αυτό σίγουρα δεν διευκολύνει την ομαλή συνέχεια των πραγμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου. Την τελική επιλογή θα πραγματοποιήσει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γεώργιος Γαμπρίτσος.

Πηγή: ΕΡΤ
2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *