Ermis

Ελλάδα: Ο Ermis συνεργάζεται με τη Σάττι για την Eurovision 2024;

Οι Ermis και Issy Beats, έδωσαν μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, στο ΒΗΜΑ.

Μεταξύ άλλων ερωτήθηκαν και για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια, με τον Ερμή Γεραγίδη (Ermis), να αναφέρεται στην Μαρίνα Σάττι και την συμμετοχή της στην Eurovision 2024, αφήνοντας ερωτηματικά, για μια πιθανή συνεργασία, στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Στην ερώτηση τι περιμένουμε από τον Ερμή στο μέλλον, ο ίδιος απάντησε:

”Την πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους, μουσικές για πολλές ταινίες μικρού μήκους, αλλά και μια πολύ στενή συνεργασία με τη Μαρίνα Σάττι εν όψει της συμμετοχής της στη Eurovision. Φέρνει επίσης και ένα EP με βάση το μπουζούκι που το λαχταρώ χρόνια”.

Ο Ermis έχει γράψει εξαιρετική ενήλικη ποπ για τον Good Job Nicky, τραγούδια που μετρούν εκατομμύρια views στο Youtube. Μάλιστα, ήταν και ένας από τους συνθέτες του Heaven Is A Sin, του τραγουδιού που κατέθεσε ο GJN, για την Eurovision 2022.

Για την ώρα η Μαρίνα Σάττι κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για το τραγούδι που έχει επιλέξει για την Eurovision 2024. Για τις τελευταίες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε, σε προηγούμενα μας άρθρα, εδώ και εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2024.

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music -Man
    Music -Man says:

    Οπότε, αν συνεργάζεται με την Σαττι, το τραγούδι είναι καθαρά της Σαττι και των συνεργατών της, και όχι κάποιο από αυτά που υποβλήθηκαν. Αλλιώς ( μάλλον) δεν μπορούν να αλλάξουν κάποιο από τα υποβληθέντα! Είναι δικό της τραγούδι και ακόμα σε επεξεργασία. Λογικό!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *