Malmö Eurovision Song Contest 2024

ΗΠΑ: Στο Peacock η μετάδοση της Eurovision 2024!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 πρόκειται να μεταδοθεί αποκλειστικά στο Peacock, τo συνδρομητικό δίκτυο του NBC στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision επιστρέφει στο Peacock, την υπηρεσία streaming του NBC. Η κάλυψη θα ξεκινά στις 3 μ.μ. ET κάθε μέρα. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision μεταδίδεται στο Peacock από το 2021, όταν το NBC υπέγραψε συμφωνία με την EBU για τη δημιουργία του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού.

Οι ακόλουθες μη συμμετέχουσες χώρες έχουν επιβεβαιώσει τις μεταδόσεις της Eurovision 2024:

  • Μαυροβούνιο – RTCG
  • Βόρεια Μακεδονία – MRT
  • Ηνωμένες Πολιτείες – Peacock

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision μεταδόθηκε προηγουμένως στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Logo TV. Η πρώτη μετάδοση του στο Logo, το 2016 φιλοξενήθηκε από τον Carson Kressley (γνωστό για την παρουσίαση εκπομπών όπως το “How to Look Good Naked”) και τη Michelle Collins του “The View” με 52.000 θεατές στις ΗΠΑ να παρακολουθούν την εκπομπή εκείνη τη χρονιά.

Το 2017, τα καθήκοντα σχολιασμού ανέλαβαν οι πρωταγωνιστές του «Ru Paul’s Drag Race», Ross Mathews και Michelle Visage. Η αμερικανική μετάδοση του τελικού της Eurovision 2017 προσέλκυσε 64.000 τηλεθεατές, ενώ την επόμενη χρονιά 74.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τη ζωντανή μετάδοση του Μεγάλου Τελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2018 από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Source: Peacock

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *