Ιταλία: Με το Mecnun Giasar η Angelina Mango στο Μάλμε!

Η φημολογία των τελευταίων ημερών ήταν ακριβής και έτσι μπορούμε να πούμε πλέον και επισήμως πως ο Mecnun Giasar θα συνδράμει με το ταλέντο, τις γνώσεις και την εμπειρία του, την προσπάθεια της Angelina Mango και της Ιταλίας στην Eurovision 2024.

Το fan club της Angelina Mango ήταν το πρώτο που ανέδειξε την είδηση, πως δηλαδή η Angelina Mango και ο Mecnun βρίσκονται στον ίδιο χώρο και πραγματοποιούν πρόβες. Την είδηση μπορούμε σύμφωνα με ασφαλείς και έγκυρες πληροφορίες να επιβεβαιώσουμε τώρα. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν ο Mecnun θα επιμεληθεί κινησιολογικά μόνο την Angelina ή θα αναλάβει όλη την σκηνοθεσία.

Η νικήτρια του Sanremo 2024 και εκπρόσωπος της Ιταλίας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, φαίνεται πως δεν παίρνει καθόλου αψήφιστα την συμμετοχή της σε αυτόν και επιστρατεύει κάθε δυνατό μέσο ώστε να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Mencun είναι έτοιμος να κατακτήσει και τον διαγωνισμό της Eurovision, δουλεύοντας φέτος με δύο χώρες, την Ιταλία και φυσικά την Ελλάδα. Οι δύο γειτονικές και μεσογειακές χώρες που έχει αναλάβει ο γνωστός χορογράφος βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των στοιχημάτων για την νίκη, με την Ιταλία να είναι στην τρίτη θέση και την Ελλάδα στην όγδοη.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχει χορογραφήσει στο παρελθόν ο Majnoon είναι η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour. Εκτός από χορογράφος, ο Majnoon δηλώνει μουσικός, παραγωγός, σκηνοθέτης, μέντορας και fashion icon. Φυσικά, θα είναι και ο χορογράφος της Μαρίνας Σάττι και του ”Ζάρι”, στην Eurovision 2024. Μένει να δούμε αν ο Majnoon, θα έχει διπλό ρόλο στο φετινό διαγωνισμό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η σκηνική προσέγγιση της Αντζελίνα σε σχέση με το σαν Ρέμο σίγουρα ήθελε ριζικές αλλαγές, αλλά τώρα το ότι Ελλάδα και Ιταλία μοιράζονται τον ίδιο χορογράφο και μάλιστα με τραγούδια που έχουν κάποια κοινά -αρχικα έχουν αμφότερα ξεχωρίσει – προσωπικά με τρομάζει…
    Πιστεύω ότι δεν θα πάνε και οι δύο εξίσου καλά, 5αδα ας πούμε, και δυστυχώς για άλλη μια φορά ο αδύναμος κρίκος θα είναι η Ελλάδα.
    Πραγματικά δεν ξέρω ποιο θα είναι αυτό το τοοοοσο εντυπωσιακό που θα κάνει την ελληνική συμμετοχή να ξεχωρίσει. Αν είναι και στην περίπτωση της μαρίνας και της Αντζελίνας μια προσέγγιση “Ροζαλία” τότε μάλλον η μία συμμετοχή θα ακυρώσει την άλλη… Κρίμα!
    Μακάρι να δισψευστω πανηγυρικά.

    Απάντηση
  2. Kyriakos
    Kyriakos says:

    Κάποιοι Έλληνες έχουν ξεκινήσει να ξεφτιλίζουν στα σόσιαλ την ιταλική συμμετοχή. Σε πολλά ριάξιον χρόνια τώρα μας λένε τοξικούς και έχουν απόλυτο δίκιο. Ολες οι υπανάπτυκτες συμπεριφορές είναι πάνω σε αυτή τη φάρα! Σε λίγα χρόνια θα ατενίζουμε με το κυάλι μέχρι και γείτονες όπως η Βουλγαρία και η Τουρκία που θα μας έχουν ξεπεράσει σε όλα τα επίπεδα..
    Εμείς μαζί με τους Αλβανούς.. ας είναι..

    Απάντηση
  3. barbara
    barbara says:

    Δεν το λες και ό,τι καλύτερο αν σκεφτεί κανείς ότι η ιταλική και η ελληνική συμμετοχή είναι άμεσα ανταγωνιστικές.Θα πρόσθετα και τη συμμετοχή της Αρμενίας που η εκπρόσωπός της κέρδισε τις εντυπώσεις στο πάρτι της Μαδρίτης.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *