Κύπρος: Αναχώρησε για το Μάλμε η Silia Kapsis!

Σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος, αναχώρησε η Silia Kapsis και η κυπριακή αποστολή για το Μάλμε και τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Στις 07.55 αναχώρησε η Silia Kapsis, αφού νωρίτερα είχε φθάσει η υπόλοιπη κυπριακή αποστολή από την Κύπρο. Μαζί με την Silia Kapsis ήταν ο Δημήτρης Κοντόπουλος δημιουργός του τραγουδιού, η μητέρα της Σήλιας, ο Χάρις Σάββας χορογράφος, η Βικτώρια Χαλκίτη vocal coach, ο Μιχάλης Μαραθεύτης, η Ευή Παπαμιχαήλ και ο Ανδρέας Αναστασίου από το ΡΙΚ. Από το Λονδίνο επίσης σήμερα φθάνουν στο Μάλμε ο Ηλίας Κοκοτός και ο Σπύρος Σαμοίλης που θα κάνει το μακιγιάζ της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Η Silia Kapsis και ο Δημήτρης Κοντόπουλος έκαναν δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, περιεχόμενου για το οποίο θα σας ενημερώσουμε με νεότερο μας άρθρο. Την Silia αναμένουν στο Μάλμε οι χορευτές της, για να πραγματοποιήσουν αμέσως πρόβες. Η πρώτη επίσημη πρόβα της στην σκηνή της Eurovision 2024 θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, στις 11.30 ώρα Ελλάδας.

Φυσικά το Eurovisionfun θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλα όσα θα συμβούν εκεί, με πλούσιο και αποκλειστικό περιεχόμενο!

Καλή επιτυχία Κύπρο! Καλή επιτυχία Silia!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *