Κύπρος: Η Μελίνα Καραγεωργίου και ο Hovig θα είναι οι σχολιαστές του ΡΙΚ για την Eurovision 2024!

Ο head of press της κυπριακής αποστολής Ανδρέας Αναστασίου, καλεσμένος νωρίτερα στην εκπομπή του ΡΙΚ Όμορφη Μέρα, ανακοίνωσε τους σχολιαστές της μετάδοσης της Eurovision 2024 για την κυπριακή δημόσια τηλεόραση. Η πολυέμπειρη Μελίνα Καραγεωργίου και ο αγαπητός μας Hovig θα είναι αυτοί που θα σχολιάσουν τον φετινό διαγωνισμό για λογαριασμό του ΡΙΚ.

Η Μελίνα Καραγεωργίου είναι δημοσιογράφος του ΡΙΚ και έχει βρεθεί σε αυτή ουκ ολίγες φορές.Έχει σπουδάσει επικοινωνία και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει και μεταπτυχιακό τίτλο (Human Resource Management and Organizational Behavior). Ομιλεί άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά, ενώ όπως λέει και η ίδια είναι μισή-μισή από Ελλάδα και Κύπρο και 100% και από τις δύο χώρες, αφού είναι δημότης Λεμεσού, αλλά και Αθηνών!

Ήταν η σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision για το ΡΙΚ από το 2008 μέχρι και το 2016, αλλά και τα τελευταία δύο χρόνια, αποσπώντας πάντοτε πολύ θετικά σχόλια, ενώ η ίδια δηλώνει πολύ φανατική με τον διαγωνισμό.

Ο Hovig που έχουμε όλοι μέσα στην καρδιά μας από την συμμετοχή του στον διαγωνισμό το 2017, ζει και εργάζεται στην Κύπρο ως τραγουδιστής. Πέραν της εκπροσώπησης της Κύπρου το 2017, ο Hovig ανακοίνωσε το 12αρι της χώρας του δύο φορές.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Πιστεύω ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Πέρσι είδα από το ρικ την eurovision γιατί ζω στην Κύπρο και ήταν ωραία η κοπέλα με το άλλο το παιδί… τώρα γιατί έπρεπε να πειραματιστούν με ένα παιδί που δεν μιλάει καλά τα ελληνικά τι να πω!

    Απάντηση
    • hariton
      hariton says:

      Ναι η Μελίνα με τον Αλέξανδρο Τραμουντά ήταν πολύ καλοί μαζί. Αλλά και το 2018 που ήτανε μαζί με κάποιον άλλο δημοσιογράφο πάλι μια χαρά ήτανε. Γενικά είναι πάρα πολύ καλή σχολιάστρια η Μελίνα, οπότε ο Hovig θέλω να πιστεύω είναι σε καλά χέρια. Ένα μήνα έχουνε στη διάθεσή τους οπότε θα τον δείξει σίγουρα τα κατατόπια. Ίδωμεν!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *