Τα Παραγιουροβιζιονικά: Μετά τη ΔΕΘ οι αλλαγές στην ΕΡΤ – Πυρετώδεις προετοιμασίες στην Λευκωσία!

Καλή γιουροβιζιονική σεζόν αγαπημένοι μας αναγνώστες! Μία σεζόν που τίποτα δεν θα θυμίζει στην φετινή βαρετή χρονιά. Βαρετή γιατί ουσιαστικά ξέραμε από πολύ νωρίς και ποιος θα ήταν ο νικητής και τον βαθμολογικό πάτο που θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως Ελλάδα.

  • Φωτεινή εξαίρεση ήταν η Κύπρος και ο Andrew Lambrou, το ΡΙΚ όμως στοχεύει ψηλά και το 2024 και ήδη οι προετοιμασίες στο παρασκήνιο είναι στο φουλ.
  • Αφού κατέληξαν στον καλλιτέχνη, αλλά και το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η Κύπρος στην Eurovision 2024, ήδη ξεκίνησαν την ρύθμιση των υπόλοιπων λεπτομερειών.
  • Πρωταρχικός στόχος της κυπριακής αποστολής είναι να παρουσιάσουν κάτι στην σκηνή του διαγωνισμού για το οποίο θα νοιώθουν περήφανοι όλοι οι Κύπριοι και στην συνέχεια γιατί όχι να βρεθούν ακόμα πιο ψηλά από την 12η θέση που κατέλαβε πριν λίγους μήνες ο Andrew Lambrou.
  • Η ανακοίνωση του κοινού μυστικού θα γίνει όπως σας είπαμε αυτή την εβδομάδα (εκτός απροόπτου).
  • Πέρα όμως από την ανακοίνωση του καλλιτέχνη, θα έχουμε και την ανακοίνωση του πρώτου συντελεστή της επόμενης κυπριακής συμμετοχής.
  • Το επόμενο όμως διάστημα θα ανακοινωθούν σιγά-σιγά όπως μας συνηθίζει το ΡΙΚ και οι υπόλοιποι συντελεστές, συμπληρώνοντας το παζλ, με πολλές εκπλήξεις …
  • Στην Αγία Παρασκευή τώρα μεταφερόμαστε, όπου όπως σας είχαμε ενημερώσει πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΕΡΤ να πραγματοποιεί ένα τηλεοπτικό σόου για την επιλογή της επόμενης ελληνικής συμμετοχής.
  • Μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι δεδομένο και όλα κινούνται στην σφαίρα των σκέψεων.
  • Μετά την τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου φυσικά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός και για την Ελλάδα.
  • Σύμφωνα με όσα γράφει στο σημερινό της φύλο η εφημερίδα Τα Παραπολιτικά, αμέσως μετά τη ΔΕΘ αναμένεται η τοποθέτηση του νέου διευθύνοντος συμβούλου.
  • Ερωτηματικό φυσικά παραμένει και ποιοι άνθρωποι θα τρέξουν το project Eurovision, αφού μετά την φετινή παταγώδη αποτυχία, παλλαϊκό αίτημα είναι η αντικατάσταση όλων των στελεχών που πλήγωσαν και εξέθεσαν την ΕΡΤ με τις αποφάσεις και διαχείρισή τους.
  • Μην ξεχνάμε φυσικά πως τους επόμενους μήνες αναμένουμε και την απόφαση από την πολύκροτη δίκη της ΕΡΤ με την Melissa Mantzoukis. Η όποια απόφαση θα φέρει και πάλι το θέμα στη δημοσιότητα. Σκεφθείτε να είναι αρνητική για την επιτροπή της ΕΡΤ και οι άνθρωποι αυτοί να είναι εμπλεκόμενοι και στο project Eurovision 2024.
  • Σας είπαμε δεν θα πλήξουμε αυτή την σεζόν … και τα παραπάνω είναι μόνο το αλατοπίπερο από όσα θα ζήσουμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί η νέα σεζόν ξεκίνησε και δεν θα την παρακολουθήσετε πουθενά καλύτερα από ότι εδώ! 

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Έχω διαβάσει κάπου οτι υπάρχει μια προθεσμία στις 15 Σεπτεμβρίου, σχετικά με την επιβεβαίωση των χωρών προς την ΕBU που θα συμμετάσχουν στην Γιουροβίζιον? Περι τίνος πρόκειται αυτό?

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Προσωπικά και φέτος θα έχω περισσότερη προσμονή και αγωνία για την πορεία της Κύπρου μας παρά για τα δικά μας χαιρια… Εκτός αν στείλουμε κάτι επιτέλους ανταγωνιστικό και εμπορικό εκτός και εντός Ελλάδας.
    Την Κύπρο πιστεύω θα την εκπροσωπήσει η Silia kapsis ή οποία για να μην αναμειχθεί με την ΕΡΤ που είναι το συνώνυμο της διαφθοράς, προτίμησε να απευθυνθεί στο ρικ και κάτι μου λέει ότι έχει μαζί της την DT (που για όσους την κράζουν, σε αυτή οφείλεται η δέκατη και η όγδοη θέση της Ελλάδας το 2021 και 22). Σου λέει η κοπέλα κάτσε μην τη πάθω όπως η Μελίσα…
    Τώρα στα καθ’ ημάς, ας γίνει ό,τι θέλει. Πρέπει πρώτα να καταλάβουν ότι οι περισσότεροι πραγματικά αδιαφορούν για το διαγωνισμό και έχει χαθεί η αίγλη της χώρας εξαιτίας του περσινού φιάσκου. Εγώ επιμένω ότι ιδανικό θα ήταν μια απευθείας ανάθεση σε πολύ μεγάλο όνομα της χώρας για να τραβήξει λίγο το εγχώρια ενδιαφέρον και αν αφήσουμε-τουλαχιστον για φέτος -τους εθνικούς τελικούς που αφενός φοβάμαι το επίπεδο και την ποιότητα τους (βλ 2014,2012,2015) και αφετέρου τη πιθανότητα διαφθοράς και σε αυτούς (έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές).
    Τουλάχιστον,αν πάμε προς εθνικό τελικό ελπίζω να δηλώσουν συμμετοχή και κάποια αξιόλογα ονόματα που ταιριάζουν με το διαγωνισμό (βλ. Evangelia, klavdia, LILA) και να μην δηλώσει συμμετοχή ο κάθε πικραμένος με το κάθε σαχλοτραγουδο όπως είχε συμβεί το 2012.
    Για να δούμε θα συνεχιστεί ο πάτος που η ΕΡΤ ξεκίνησε με τους ακατάλληλους που επέλεξαν τη φετινή συμμετοχή και είναι υπεύθυνοι για την παταγωδη αποτυχία σε όλους τους τομείς….
    Μικρό καλάθι!

    Απάντηση
    • Tina
      Tina says:

      Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που λες όπως εθνικός τελικος με χαμηλό επίπεδο τραγουδιών όσο για απευθείας ανάθεση σε έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη θα ήταν πιο συνετό αλλά επειδή στην παρούσα φάση φαίνεται αδύνατο δεν θα με πείραζε να γίνει μια απευθείας ανάθεση στον good job nicky που και τραγούδι έτοιμο έχει και από ότι είχα διαβάσει στο Eurovision fun είναι πολύ ανώτερο από το προηγούμενο που είχε καταθέσει. Δυστυχώς τα περιθώρια αισιοδοξίας για μια καλή συμμετοχή είναι λίγα.

      Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Στην αρχή του άρθρου σας λέτε ότι η χρονιά δεν θα είναι βαρετή αν εννοείται για την Κύπρο κάτι ξέρετε παραπάνω αν όμως εννοείτε την Ελλάδα θα έλεγα πως από αυτά που διαβάζω είναι μια χρόνια αβέβαιη δεν υπάρχει κάποιο πλάνο απλώς σκέψεις για εθνικό τελικό καμία οργάνωση όλα είναι σε μια στασιμότητα μέχρι να αναλάβει ο νέος διευθύνων σύμβουλος και μετά ποιος ξερει. Απο ότι φαίνεται μάλλον θα πάμε για να πάμε.

    Απάντηση
  4. Ben
    Ben says:

    Εν τω μεταξύ ένα από τα πολύ μικρά εγχώρια site που ασχολουνται με τη Eurovision ανακοινωσε ηδη οτι η Κυπρος θα εκπροσωπηθει απο τη Σιλια.

    Απάντηση
  5. Tina
    Tina says:

    Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα που λες όπως εθνικός τελικος με χαμηλό επίπεδο τραγουδιών όσο για απευθείας ανάθεση σε έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη θα ήταν πιο συνετό αλλά επειδή στην παρούσα φάση φαίνεται αδύνατο δεν θα με πείραζε να γίνει μια απευθείας ανάθεση στον good job nicky που και τραγούδι έτοιμο έχει και από ότι είχα διαβάσει στο eurovision fun είναι πολύ ανώτερο από το προηγούμενο που είχε καταθέσει . Δυστυχώς τα περιθώρια αισιοδοξίας για μια καλή συμμετοχή είναι λίγα.

    Απάντηση
  6. Γιάννης
    Γιάννης says:

    “Η ανακοίνωση του κοινού μυστικού”: Αν το διαβάζω σωστά υπονοείται η Silia Kapsis, αφού γι’ αυτήν μιλάνε οι περισσότεροι fan αναφορικά με την εκπροσώπηση της Κύπρου. Αν ισχύει όντως αυτό, τότε μιλάμε για μια πολύ καλή επιλογή από πλευράς ΡΙΚ κατά την γνώμη μου, πάντα με το σωστό τραγούδι και την σωστή χορογραφία.
    Όσον αφορά την Ελλάδα, ελπίζω σε ριζικές αλλαγές στην ΕΡΤ με ανθρώπους που αγαπάνε τον διαγωνισμό. Δεν θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να στείλουμε μεγάλο όνομα, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε μια καλή θέση, και για να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τον διαγωνισμό και για να προσελκύσουμε καλούς καλλιτέχνες και συντελεστές στο μέλλον.

    Απάντηση
  7. Vasilis
    Vasilis says:

    Πάλι καλά που υπάρχει και η Κύπρος γιατί άμα περιμέναμε από την ΕΡΤ. Οι Κύπριοι είναι έτοιμοι και οι δικοί μας δεν έχουν επιβεβαιώσει ου

    Απάντηση
  8. Vasilis
    Vasilis says:

    Έχω την αίσθηση πως η Κύπρος θα σκίσει φέτος και στην Ελλάδα θα ασχολούμαστε περισσότερο με την κυπριακή συμμετοχή, γενικά τα κανάλια, οι fans. Η ΕΡΤ μας χάλασε την αισιοδοξία που νιώθαμε μετά από Στεφανία και Αμάντα και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ αν θέλει να μας αποδείξει το αντίθετο. Ελπίζω κανένας από τους περσινούς να μην ασχοληθεί με τη συμμετοχή και αν κερδίσει και η Melissa το δικαστήριο είναι σίγουρο ότι δεν θα ξανά εμπλακούν.
    ΥΓ: Οι αντίπαλοι έβγαλαν τάχα αποκλειστικό για την Κύπρο. Φοβούνται μη τους περάσει πάλι ο Infe Greece χαχα.

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Συμφωνώ ότι η ΕΡΤ δεν μας χάλασε μόνο την αισιοδοξία μετά από δύο χρονιές με καλά αποτελέσματα αλλά και την εμπιστοσύνη ως προς τον τρόπο επιλογής του εκπροσώπου μας μετά το φετινό βατερλο μόνοι τους γκρέμισαν ότι έχτιζαν και μόνο αυτοί ξέρουν το γιατι

      Απάντηση
  9. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Συγχαρητήρια στη Κύπρο που από νωρίς μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι! Εμείς πάλι ούτε συμμετοχή δεν έχουμε επιβεβαιώσει! Αν ισχύει ότι εκπρόσωπος τους θα είναι η Σιλια η Κύπρος έχει πιθανότητες για μεγάλη διάκριση…Το τραγικό βέβαια είναι ότι αν η Κύπρος μέλλει να πάει καλά του χρόνου ενδέχεται η Ελλάδα να έχει πιο χλιαρό ή χειρότερο αποτέλεσμα μιας και όταν η μια χώρα πάει καλά η άλλη οχι τόσο (με εξαίρεση το 2004). Κάτι δυστυχώς μου λέει ότι δε θα δούμε ούτε ελληνικό τελικό και άλλη μια φορά θα υποστούμε μια απευθείας ανάθεση…και συγχαρητήρια στην ΕΡΤ που προσπαθεί να αντιγράψει χώρες όπως η Ιρλανδία, η Ολλανδία, η Ελβετία κλπ οι οποίες εν συνεχεία επιλέγουν να στέλνουν μιντ τέμπο και μπαλάντες οι οποίες πάνε ακλαφτες στο κοινού και γενικα στο βαθμολογικό πίνακα, με σερί αποκλεισμούς που μια στο τόσο καταφέρνουν να φέρουν μια καλή θέση

    Απάντηση
  10. BK
    BK says:

    Κυκλοφορεί πολύ σε ξένα site και σε λογαριασμούς στο Χ ότι η Ελλάδα δε θα συμμετάσχει στην διαγωνισμό το 2024… Οι δικιες σας πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, όμως δεν είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε επισημοποιήσει τη συμμετοχή μας. Συνήθως η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες που λέει πως θα συμμετάσχει την επόμενη χρόνια! Μήπως τελικά δε συμμετέχει η Ελλάδα το 2024;

    Απάντηση
  11. Kostas
    Kostas says:

    Να ρωτήσω, η ΕΡΤ θα ασχοληθεί μετά την δεθ με τα της Eurovision και την ελληνική συμμετοχή αλλά έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή της για φέτος ; Γιατί σε λίγες μέρες λήγει η προθεσμία αν το αφήσει ξαι αυτό μετά την δεθ η Ebu θα μας πει…δεν… εύχομαι να έχουν μεριμνήσει!

    Απάντηση
    • Αντώνης
      Αντώνης says:

      Λογικά, μεχρι τις 15 εχουν να στειλουν email στην ΕΒU οτι η Ελλάδα θα λάβει μέρος το 2024. Τώρα η ΕΡΤ μπορεί να το ανακοινώσει την επερχόμενη συμμετοχή και μετά απο τις 15. Και άλλες χώρες δεν εχουν ανακοινώσει κάτι, οπως Τσεχία, Σλοβενία και Αρμενία. Απλά ελπίζω να έχουν στείλει στην EBU. Προσωπικά, πιστεύω οτι θα έχουν στείλει.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *