rise up

Νικόλας Ραπτάκης: «Όταν πήγαμε στην Eurovision δεν είχαμε καμία στήριξη»!

Ο Νικόλας Ραπτάκης έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star, «Breakfast@star».

Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στη Eurovision, στον διαγωνισμό του 2014, αλλά και για τη Μαρίνα Σάττι και το Ζάρι.

«Ήταν όλο από την αρχή σαν ψέμα. Δεν συμμετείχε η Κύπρος και η Βουλγαρία. Μας είχαν πει από την αρχή ότι πάμε για πέταμα, δεν έχουμε καμία στήριξη, δεν έχουμε λεφτά, δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα. Οπότε εμείς είπαμε ότι πάμε να περάσουμε τέλεια και αυτό ακριβώς κάναμε, φανταστική εμπειρία».

«Μου αρέσει το Ζάρι και η Μαρίνα Σάττι. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά στη Eurovision. Το βίντεο κλιπ δεν μου αρέσει, είναι παρατραβηγμένο το κιτς. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο greek moussaka, τζατζίκι και Ζορμπάς».

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Νικόλας Ραπτάκης ως μέλος των Freaky Fortune μαζί με τον RiskyKidd, εκπροσώπησαν την Ελλάδα, στην Eurovision 2014, με το τραγούδι ”Rise Up”, κατακτώντας την 20η θέση.

Θα θέλατε να δείτε ξανά τον Νικόλα Ραπτάκη στην σκηνή της Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

Πηγή: zappit.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. ilias
    ilias says:

    Ναι ρε παιδια αλλα ησασταν και εσεις πολυ απειροι και ανεπαρκεις και το τραγουδι αρκετα ανεμπνευστο και κουραστικο, να λεμε ολη την αληθεια.

    Απάντηση
  2. Giannis
    Giannis says:

    Ας θυμηθούμε όμως τι έγινε μεταξύ 2013/2014 όταν ετοιμάζονταν η ελληνική συμμετοχή για το 2014… Η Ελλάδα δεν είχε δημόσια τηλεόραση… Η κυβέρνηση είχε κλείσει την ερτ.. η ebu μας δέχθηκε κατ εξαίρεση τότε στον διαγωνισμό.. το θυμάμαι πολύ καλά.. η νεριτ ο επόμενος ράδιο τηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας, άνοιξε στην κυριολεξία 2 μέρες πριν το πρώτο ημιτελικό. Τραγικό.. λογικό να μην ήταν σωστή η προετοιμασία..

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *