Καλομοίρα: “Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στη Eurovision – Μπορεί να φταίω κι εγώ”

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε η Καλομοίρα μιλώντας για τα πρόσφατα σχόλια που έχει δεχτεί για την εμφάνισή της αλλά  και για μια ενδεχόμενη επιστροφή της στον διαγωνισμό.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε τις σκέψεις της σχετικά με το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Σχολιάζοντας το τραγούδι “Ζάρι“, με το οποίο θα αγωνιστεί η Μαρίνα Σάττι, η Καλομοίρα έδειξε να είναι ανοιχτή στην ιδιαιτερότητα και ποικιλία που διαθέτει το τραγούδι. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Μου άρεσε πολύ το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, γιατί έχει ελληνικό στοιχείο, αλλά και οριεντάλ. Όταν άκουσα ότι θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός με τη Μαρίνα Σάττι, σκέφτηκα ότι θα το απογειώσει το τραγούδι. Είναι πολύ καλός και στο τηλεοπτικό κομμάτι και σε όλα. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στο τραγούδι της Μαρίνας, είναι καινούριο»

Για το ενδεχόμενο να συμμετείχε ξανά στη Eurovision, μετά το «My Secret Combination» το 2008, δήλωσε:

Να ρωτήσετε την ΕΡΤ αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision, μάλλον η απάντηση είναι όχι. Δεν είναι στα σχέδιά μου. Δεν έδωσα το κομμάτι μου στην ΕΡΤ για την Eurovision, γιατί έγιναν κάποια πράγματα. Δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί και να φταίω και εγώ στο ότι δεν πήγα ξανά στην Eurovision. Περίμενα για την Eurovision και σκέφτηκα γιατί; Θα βγάλω το κομμάτι που έχω ετοιμάσει.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στη Eurovision με άλλη χώρα και να κρατήσω τη σημαία της. Είχα κάνει συζητήσεις με άλλη χώρα, αλλά είμαι Ελληνίδα, να σηκώσω άλλη σημαία;

H Καλομοίρα στη σκηνή της Eurovision to 2008, στο Βελιγράδι.

Η ίδια συνέχισε εξετάζοντας τα σχόλια που δέχεται για την προσωπική της εμφάνιση, δείχνοντας ότι δεν τα δίνει πολύ σημασία.

Αφήνω τα αρνητικά σχόλια, δεν με πειράζει. Με πειράζει μόνο για τα παιδιά μου που πάνε σχολείο και που θα ακούσει σχόλια η κόρη μου για μένα. Έδειξα στα παιδιά μου τα σχόλια και το συζητήσαμε. Συνέχεια θα λένε πράγματα. Αν κάνω ή δεν κάνω κάτι, είναι δικό μου σώμα

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που η Καλομοίρα μιλάει για την επιστροφή της στον διαγωνισμό. Τον Ιούνιο, όντας φιλοξενούμενη σε τηλεοπτική εκπομπή είχε αναφέρει συγκεκριμένα:

Είχα στο μυαλό μου ότι, αφού η Έλενα, ο Σάκης κι εγώ φέραμε την τρίτη θέση και μετά είχαν την δεύτερη ευκαιρία να πάνε η Έλενα και ο Σάκης, το είχα σαν ελπίδα ότι θα έρθει η στιγμή. Εκεί την πάτησα. Είχα έτοιμη πρόταση και με budget. Εγώ ήμουν έτοιμη αλλά you know δεν θα παρακαλέσω κιόλας. Πάει άστο.

Λίγο καιρό αργότερα αναφέρθηκε ξανά στην προσπάθεια της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον διαγωνισμό, στην Eurovision 2022, αφήνοντας ταυτόχρονα ξανά αιχμές, για την ΕΡΤ.

Δε ξέρω τι έγινε και δε πήγα. Είχε ακουστεί το όνομα μου. Την πάτησα. Νόμιζα θα πάω ξανά, όπως η Έλενα και ο Σάκης, που είχαν βγει και αυτοί τρίτοι. Τώρα δε ξέρω. Νομίζω έκλεισε αυτή η πόρτα. Εγώ ήθελα ξεκάθαρα να πάω και έπρεπε να γίνει πρόταση. Δεν παρακαλάω κανέναν. Άστο. Δε χρειάζεται να το συνεχίσω.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία της Καλομοίρας στη Eurovision έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Καλομοίρα είναι και θα είναι από τις αγαπημένες συμμετοχές και προσωπικότητες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις ελληνικές συμμετοχές στον διαγωνισμό της Eurovision.

Το reaction του EurovisionFun για το “Ζάρι”

Η ομάδα του Eurovisionfun για άλλη μία φορά παρακολούθησε και αντέδρασε στο επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής της χώρας μας για τον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision! Απολαύστε την Στέλλα, τον Πασχάλη, τον Αποστόλη και τον Andrew σε ένα απολαυστικό Reaction βίντεο στα ελληνικά με αναλυτικό σχολιασμό για την συμμετοχή της Ελλάδας, για το 2024!

Ακούστε τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι με το “Ζάρι“, στα 50 χρόνια της Ελλάδας στη Eurovision! Η Ελλάδα έχει κληρωθεί να εμφανιστεί στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού, στις 9 Μαίου!

Ποια η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Πηγή: Πρώτο Θέμα

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μαρία
    Μαρία says:

    Το τραγούδι που κατέθεσε το 2022 ήταν κατώτερο και του die together και του my secret combination δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζει ότι έπρεπε να πήγαινε χαριστικά εκείνη την χρονιά. Ποιος ο λόγος να ξαναπάει για να φέρει χειρότερη θέση από το 2008? Να το έστελνε πέρσι και να επέλεγαν τον μπόμπιρα με τα προσκοπικά αντί το τραγούδι της θα καταλάβαινα τον εκνευρισμό της. Άμα βρει τραγουδαρα χορευτική καλύτερη από το my secret combination την θέλω πολύ να ξαναπάει απλά με generic pop όχι .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *