Χάρης Δούκας: “Η Αθήνα είναι έτοιμη να διοργανώσει την Eurovision αν κερδίσει η Μαρίνα!”

Καλεσμένος στο podcast της Zoe Pre ο δήμαρχος Αθηνών Χάρης Δούκας, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττη στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision και το ενδεχόμενο νίκης της Ελλάδας.

Αρχικά ανέφερε για το κάλεσμα που της έκανε την Πρωτοχρονιά στην αλλαγή του χρόνου στο κέντρο της Αθήνας.

“Είχαμε τη Μαρίνα Σάττη την πρωτοχρονιά! Ελπίζω να είμαι γουρλής και να φέρει και την Eurovision στην Αθήνα!”

Έπειτα ρωτήθηκε για το αν η Αθήνα θα μπορούσε να διοργανώσει τον ερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού.

“Δεν το συζητάμε ότι η Αθήνα μπορεί να διοργανώσει την Eurovision το 2025! Και θα είναι η καλύτερη διοργάνωση! Ας φέρει την πρώτη θέση και τα άλλα θα τα λύσουμε εμείς.

Καλή επιτυχία, περιμένουμε το τρόπαιο!”

Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη συνέντευξη παρακάτω:

7 ΣΧΟΛΙΑ
    • Angelos-Filip M.
      Angelos-Filip M. says:

      Μαλον εσυ εισαι ασχετος,ξεχνας οτι η Αθηνα διοργανωσε την Γιουροβιζιον επιτυχως το 2006 μετα απο τους επισης πετυχημενους ολυμπιακους το 2004!

      Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Περι ασχετοσύνης…μπορεί το ΟΑΚΑ να βρίσκεται σε άλλο δήμο αλλά κύριος φορέας της εκδήλωσης προφανώς θα είναι ο Δήμος της Αθήνας..αφού θα αναλάβει τη μεγάλη μερίδα των logistics της διοργάνωσης, από τυρκουαζ χαλια και eurovillage μεχρι το 95% των ξενοδοχείων/καταλυμάτων που θα χρειαστούν και βρίσκονται στην επικράτεια του. Αυτό που είπε ο Δούκας ουσιαστικά είναι ότι η Αθήνα είναι έτοιμη για όλα τα παραπάνω και θα φροντίσει/διευκολυνει να κυλήσουν όλα ομαλά αν έρθει εδώ ο διαγωνισμός. Δεν διοργάνωσε το Μαρούσι τους Ολυμπιακούς αγώνες, ούτε το Φάληρο ούτε το Ελληνικό, όλα μπήκαν υπό την ομπρέλα της Αθήνας. Ομοίως και στον φιαγωνισμο του 2006, πάλι η Αθήνα ήταν ο κύριος φορέας παρα το γεγονός ότι έγινε στο οακα.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *