Όλα όσα είπε η Μαρίνα Σάττι για την Stand In Rehearsal της ελληνικής συμμετοχής!

Την άποψη της για την stand in rehearsal της ελληνικής συμμετοχής εξέφρασε πριν λίγο μέσα από την εκπομπή Studio 4 η Μαρίνα Σάττι. Ερωτωμένη από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία μάλιστα αποκάλυψε πως είδε το βίντεο με την stand in πρόβα της ελληνικής συμμετοχής, η Μαρίνα Σάττι ανέφερε πως υπήρχαν πράγματα που της άρεσαν, αλλά και που δεν της άρεσαν.

Τι είναι οι stand in rehearsals;

Λίγες ημέρες πριν φθάσουν οι αποστολές στον χώρο όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διοργανωτές και αφού έχει ολοκληρωθεί η σκηνή, πραγματοποιούν τις λεγόμενες stand in rehearsals. Πρόκειται για μια θα λέγαμε προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτή και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Τι δεν άρεσε στην Μαρίνα Σάττι από την stand in rehearsal;

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί η Μαρίνα Σάττι δεν φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την stand in rehearsal που έλαβε η ελληνική αποστολή. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τη ρώτησε βλέποντας την αντίδραση της τι δεν της άρεσε, με την Μαρίνα Σάττι να λαμβάνει αρνητική απάντηση για το αν επιτρέπεται να αποκαλύψει τι ήταν αυτό που δεν της άρεσε, από κάποιους ανθρώπους της ΕΡΤ που ήταν στο πλατό. Τελικά η ίδια λίγο αργότερα εξήγησε, πως υπήρχαν πράγματα που της άρεσαν και πράγματα που δεν της άρεσαν, αν και αυτό είναι φυσιολογικό καθώς ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που επί σκηνής επιχειρούνταν να πραγματοποιήσουν οι διοργανωτές, όλα όσα έχουν σχεδιάσει ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Mecnun Giasar.

Δεν ήταν ολοκληρωμένο. Δεν ξέρω αν πρέπει να πω τι δεν μου άρεσε. Μου κάνουν όχι. Κάποια πράγματα μου άρεσαν κάποια όχι. Οι άνθρωποι το κάναν πρώτη φορά. Θα πάμε εκεί να κάνουμε τόσες πρόβες, πιστεύω θα το φέρουμε. Δεν το έχω ξανά κάνει να χορεύω και να τραγουδώ τόσο έντονα, αλλά το σηκώνει το τραγούδι!

Μ. Σάττι

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο παρακάτω:

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε πως επιθυμούσε αυτές τις ημέρες να κάνει μία μεγάλη αλλαγή, που όμως (οι διοργανωτές) δεν της το επέτρεψαν.

Όπως και να έχει οι stand in rehearsals πάντοτε έχουν ζητήματα για τις αποστολές και για αυτό και πραγματοποιούνται, ώστε οι διοργανωτές να διορθώσουν τα όσα λάθη και παραλείψεις υπάρχουν, πριν ξεκινήσουν οι πρόβες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. barbara
    barbara says:

    Πρώτον είναι ένα γλυκύτατο, προσγειωμένο και αληθινό πλάσμα η Μαρίνα.

    Δεύτερον τέτοιες συνεντεύξεις στο παρά πέντε δεν προσφέρουν τίποτα κατά την άποψή μου εκτός από το να δίνουν αφορμή για παραφιλολογία και σχόλια. Για την ιστορία δεν είπε ότι δεν της επέτρεψαν οι διοργανωτές μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Είπε ότι δεν γινόταν, εγώ κατάλαβα ότι από τη δική τη ομάδα αποφάσισαν πως δεν γινόταν.

    Τρίτον, πόσο παντελώς απροετοίμαστη ήταν η εκπομπή να διαχειριστεί το υλικό της συνέντευξης. Τους έλεγε για την τραγουδίστρια της Αρμενίας, τη συμμετοχή της Ισπανίας και τη γιαγιά που τραγουδούσε στο tiktok και αυτοί έδειχναν στο βίντεο άλλα αντ’ αλλών. Η Eurovision είναι αποκλειστικότητα της ΕΡΤ και μοιάζει να μην υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος εκεί μέσα που να γνωρίζει και να νοιάζεται πραγματικά για τον διαγωνισμό. Ως και οι σχολιαστές που επέλεξαν μας λένε ότι διαβάζουν τώρα για να μάθουν λες και θα γράψουν διαγώνισμα.

    Απάντηση
    • Μαρια
      Μαρια says:

      Μάλλον δεν γνωρίζεις ότι η συνέντευξη αυτή barbara είχε προγραμματιστεί πολύ νωρίτερα,(όπως κ η συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ) αλλά μεσολάβησε ο θάνατος του πατέρα της,οπότε έγινε τώρα…

      Απάντηση
    • Έλεος
      Έλεος says:

      Σχολιάζω μόνο το τρίτο σκέλος. Έχετε δει πολλές εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία πολλά χρόνια με καθημερινές ΛΑΪΒ συνεντευξεις μιας ώρας;; Το Στούντιο 4 είναι μακράν η καλύτερη ψυχαγωγικη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Προσπαθείτε τώρα να βγάλετε από τη μυγα ξύγκι!

      Απάντηση
    • Σταύρος
      Σταύρος says:

      Είναι διαχρονικό αυτό το πρόβλημα. Η ΕΡΤ έχει κάνει βήματα για να διαχειριστεί το προϊόν Γιουροβίζιον αλλά αντί να σταθεροποιήσει σε ένα πχ σταθερό οργανωμένο μαγκαζίνο πχ 45 λεπτών έστω μια φορά την εβδομάδα Μάρτη έως Μάη ,κάθεται και χώνει το θέμα σε άσχετες εκπομπές. Είναι όντως εκνευριστικο.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *