Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Εσθονίας!

Η τέταρτη μέρα των προβών για τις χώρες του δεύτερου μισού του δεύτερου ημιτελικού συνεχίζεται και στη σκηνή της Malmö Arena ανεβαίνει οι 5MIINUST x Puuluup με το “(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi” από τη Εσθονία, για να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα!

Ποιoι είναι οι 5MIINUST x Puuluup;

Οι 5miinust είναι ένα εσθονικό χιπ χοπ συγκρότημα που δημιουργήθηκε στο Βόσοου το 2015. Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος είναι οι Estoni Kohver, Päevakoer, Põhja-Korea και Lancelot. Οι Puuluup είναι ένα εσθονικό nu-folk ντουέτο που ιδρύθηκε το 2014 από τον Ramo Teder και Marko Veisson. Τα όργανά που παίζουν είναι τα hiiu kannel/talharpa και τα loopers.

Οι 5miinust είναι μια κυρίαρχη δύναμη στην ποπ μουσική στην Εσθονία τα τελευταία 6 χρόνια και οι Puuluup είναι ένα βραβευμένο διεθνώς δραστήριο ζόμπι-φολκ ντουέτο.

Ανεξάρτητα από τις αντιληπτές διαφορές μεταξύ των ειδών, τα άκρα της μουσικής και των δύο καλλιτεχνών συνδυάζονται άψογα.

Η πρόβα:

Τα δυο συγκροτήματα φαίνονται πολύ κομψά ντυμένοι σε μαύρο χρώμα. Οι 5MINUUST με μαύρα κοστούμια με μανίκια, και οι Puuluup σε διαφορετικό στυλ χωρίς μανίκια. Ολόκληρη η παράσταση είναι ένας μεθυστικός και χαρούμενος συνδυασμός δυνατών ρυθμών, παραδοσιακών μελωδιών talharpa και της χορογραφίας των 5MIINUST x Puuluup.

Επιπλέον, οι κύβοι βρίσκονται κάτω, και φωτίζονται με περισσότερα γραφικά  που αλλάζουν χρώμα για να ταιριάζουν με τον τοίχο LED πίσω.

Estonia First Rehearsal Eurovision 2024. Credits: Sarah Louise Bennet / EBU

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Εσθονίας:

@eurovision UuuuyEEEE! The @5MIINUST x @Puuluup party has arrived at first rehearsals in Malmö #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Εσθονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τους 5MIINUST x Puuluup, στην σκηνή του διαγωνισμού.
Πηγή: eurovision.tv
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *