Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Τσεχίας!

Η τρίτη μέρα των προβών και πρώτη για τις χώρες του δεύτερου ημιτελικού συνεχίζεται. Μετά το μεσημεριανό διάλειμμα, στη σκηνή της Malmö Arena ανεβαίνει η Aiko από την Τσεχία, για να πραγματοποιήσει την πρώτη της πρόβα! Το τραγούδι ονομάζεται Pedestal!

 AdvertisementΠοια είναι η Aiko;

Η Aiko, που εδρεύει αυτήν τη στιγμή στο Μπράιτον, είναι μια καλλιτέχνης που εξερευνά βαθιά θέματα όπως η αγάπη, η μοναξιά και η αυτογνωσία, χρησιμοποιώντας τη μουσική της ως μέσο για εσωστρέφεια και σύνδεση. Το δεύτερο άλμπουμ της, Fortune’s Child, είναι μια μαρτυρία της ανάπτυξής της ως καλλιτέχνης και του βάθους της μουσικής της δεξιοτεχνίας.

Σπάζοντας φράγματα και γράφοντας ιστορία, η Aiko στέκεται περήφανα ως η πρώτη Τσέχα καλλιτέχνιδα που εμφανίζεται στις εμβληματικές οθόνες της Times Square.

Επιπλέον, έχει αποσπάσει τη διάκριση να είναι η πρώτη Τσέχα καλλιτέχνιδα που συμβάλλει στην παγκόσμια καμπάνια Spotify Equal, εμφανίζοντας τη δέσμευσή της στην ανεκτικότητα και την ισότητα εντός της μουσικής βιομηχανίας.

Έχει χτίσει την καριέρα της με τον δύσκολο τρόπο – ταξιδεύοντας και εμφανιζόμενη σε φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη. Έχει τελειοποιήσει το ταλέντο και τον ήχο της υποστηρίζοντας ροκ εμφανίσεις σε γυναικεία φωνητικά όπως η Alice Merton κερδίζοντας περαιτέρω προσοχή έχοντας τα τραγούδια της παιγμένα στο δημοφιλές βρετανικό ριάλιτι Love Island.

Η πρόβα:

Ήρθε η σειρά για το πρώτο  ποπ/ροκ τραγούδι της σεζόν, με την Aiko από την Τσεχία να τραγουδάει το υψηλής ενέργειας Pedestal.

Η ομάδα της Τσεχίας έχει δώσει σημειώσεις για τη σκηνοθετική εμφάνιση, σύμφωνα με τις οποίες, το σκηνοθετικό concept της Aiko αντιπροσωπεύει τα πέντε στάδια της θλίψης κατά το χωρισμό. Συνοδεύεται στη σκηνή από τέσσερις χορεύτριες, κάθε μία αντιπροσωπεύοντας την Άρνηση, την Θυμό, τη Διαπραγμάτευση και την Κατάθλιψη. Η ίδια η Aiko αντιπροσωπεύει το πέμπτο και τελικό στάδιο – την Αποδοχή.

Τα κοστούμια είναι μαύρα με διαμπερή τμήματα και πολλές λάμψεις, και οι χορεύτριες της Aiko έχουν ακριβώς το ίδιο κοστούμι με λαμπερά μάσκα. Η Aiko έχει ένα παρόμοιο τοπ μέρος αλλά με παντελόνια ευρείας γραμμής.

Επίσης, οι κύβοι είναι πλήρως αξιοποιημένοι σε αυτήν την εκτέλεση – ξεκινώντας λίγα μέτρα πάνω από τα κεφάλια των ερμηνευτών, δημιουργώντας ένα πιο κλειστό, οικιακό περιβάλλον που γίνεται μεγαλύτερο και λιγότερο περιοριστικό καθώς οι κύβοι ανεβαίνουν. Πολλά μαύρα και κόκκινα φώτα strobe, και ένα πραγματικά όμορφο σημείο προς το τέλος όταν οι χορεύτριες της Aiko την ανεβάζουν πάνω από τα κεφάλια τους.

Πολλά πυροτεχνήματα στο πρώτο μέρος του τραγουδιού και στη γέφυρα, και επιστρέφουν στο τέλος για ένα μεγάλο φινάλε. Σίγουρα προσθέτει στο δράμα και στην αφήγηση.

Πρόβα Τσεχίας 2024

Aiko Τσεχία Eurovision 2024 – 1η Πρόβα

Παρακάτω δείτε απόσπασμα από πρώτη την πρόβα της Τσεχίας:
@eurovision You say icon, we say @Aikomakesmusic! Either way, there’s no coming down off that Pedestal #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Τσεχίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Aiko, στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

1 reply
  1. Christos
    Christos says:

    Εεεε… λεγαμε για το βρακι του Φινλανδου… σχεδον γυμνη βγαινει και η Σλοβενα….. εεεε τωρα τι φαση…. πως το επιτρεπει να βγει ετσι η EBU πραγματικα απορω

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *