Eurovision 2024: Η πρώτη πρόβα της Φινλανδίας!

Η δεύτερη ημέρα των πρώτων προβών βρίσκεται σε εξέλιξη, με την Φινλανδία και τους Windows95man και το τραγούδι “No Rules!” να ανεβαίνουν στη σκηνή για την πρώτη τους τεχνική πρόβα.

Ποιος είναι ο Windows95man;

Ένας γλυκός και ευχάριστος άνθρωπος, είναι λίγο ντροπαλός σπασίκλας κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά όταν φοράει τη στολή του – τον περίφημο συνδυασμό μπλουζάκι και τζιν hotpants που δεν λειτουργεί – μεταμορφώνεται σε υπεράνθρωπο!

Τα DJ set του, που αποτελούνται από επιτυχίες του Eurodance και της techno της δεκαετίας του ’90, έχουν συνδυαστεί με τόσο έντονες ζωντανές εμφανίσεις που το κοινό μένει τακτικά με κομμένη την ανάσα.

Για την συμμετοχή “No Rules!” συνδύασε το στυλ του Windows95man, τα απίστευτα φωνητικά του Henri Piispanen και ένα μυθικό τζιν αυγό, που οδήγησε το δίδυμο σε μια απρόσμενη αλλά αδιαμφισβήτητη νίκη στο UMK 2024 της Φινλανδίας.

Η πρόβα:

Ήρθε η ώρα για τον Φινλανδό Windows95man να κάνει πρόβα “χωρίς κανόνες”!

Οι θαυμαστές της νικητήριας ερμηνείας τους στο UMK θα χαρούν να ακούσουν ότι το Denim Egg Show έφτασε στο Μάλμε, μαζί με το περιβόητο κρεμάμμενο εσώρουχο αλλά και φυσικά  τις ψηλές νότες του Henri Piispanen. Στην πραγματικότητα, όλη η εμφάνιση είναι ίδια με αυτή του UMK, αλλά με ακόμη μεγαλύτερη ισχύ επεξεργασίας και έναν θολό τοίχο LED που παραπέμπει στην  δεκαετία του ’90.

Οι ακροατές του Επίσημου Podcast της Eurovision θα γνωρίζουν ότι οι χορευτές σε αυτήν την παράσταση είναι εμπνευσμένοι από την αγάπη του Teemu για το Ooh Aah…Just A Little Bit της Gina G. Windows 95 λοιπόν, εμπνευσμένα από τη Eurovision 96.

Έρχεται σύντομα πρόβα Pyro – είναι λογικό να υποθέσουμε ότι έρχονται καπνοί και πυροτεχνήματα…

Finland’s first rehearsal – Eurovision 2024. Credit: Alma Bengtsson/EBU

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Φινλανδίας:

 

@eurovision Malmö Arena transforms into a denim dreamscape as @Windows95Man enters the chat #Eurovision2024 ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Φινλανδίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε στην σκηνή του διαγωνισμού.

πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Maria
    Maria says:

    Δεν έχω ξαναμισησει συμμετοχή όσο της Φινλανδίας νικάει και τον Ρακιτζή σε κακόγουστια. Οι πέρσινοι Κροάτες μπροστά τους ήταν όαση. Θα κάνει η ebu κάτι ώστε να μην μας αναγκάσει να δούμε το μπεζ βρακί του ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *