Eurovision 2024: Η σκηνή στη Malmö Arena μόλις αποκαλύφθηκε!

Ο Ανδρέας Παπαγιαννάκης και το EurovisionFun σε ζωντανή ανταπόκριση από το Malmö, προσκλήθηκαν στην εκδήλωση αποκάλυψης της σκηνής που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 15:00 και είχαν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στη σκηνή σε πλήρη λειτουργία.

Σήμερα, αποκαλύφθηκε η σκηνή για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024και είναι μια καλά καταρτισμένη συμμορία που βρίσκεται πίσω από τη φετινή λαμπερή σκηνική εμπειρία στη Eurovision φέτος. Πρόκειται για τη σκηνή, τον σχεδιασμό φωτισμού και την ειδικά γραμμένη μουσική που θα απογειώσει τον διαγωνισμό και ολόκληρο το τηλεοπτικό σόου σε μια πανδαισία για τα μάτια και τα αυτιά – τόσο για το κοινό στο χώρο όσο και για τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Florian Wieder – Σχεδιαστής Παραγωγής
Ο Florian Wieder εδρεύει στο Λος Άντζελες και το Μόναχο. Τα τελευταία 30 χρόνια, έχει αναπτύξει τις δημιουργικές και οπτικές ιδέες για πολλές παραστάσεις μεγάλης κλίμακας, συναυλίες, περιοδείες, τελετές, μουσικές και τηλεοπτικές παραγωγές παγκοσμίως. Ο Florian έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Beyonce, Adele, Jennifer Lopez, Robbie Williams, U2, Lady Gaga, Rammstein. Ήταν σχεδιαστής και δημιουργικός παραγωγός για επτά MTV Video Music Awards (VMA), 12 MTV Europe Music Awards (EMAs) και έχει αναπτύξει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision επτά φορές από το 2011. Το 2022, σχεδίασε την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA στο Κατάρ. Για τα MTV VMA, του απονεμήθηκε Primetime Emmy/Best Production Design.

Fredrik Stormby – Σχεδιαστής περιεχομένου φωτός και οθόνης
Με σχεδόν 25 χρόνια εμπειρίας, ο Fredrik Stormby έχει συνεργαστεί με συναυλίες, θέατρο, εταιρικές εκδηλώσεις και τηλεοπτικές παραγωγές. Οι τελευταίες του συνεργασίες περιλαμβάνουν διάφορους ρόλους σε πρότζεκτ όπως οι ABBA Voyage, Melodifestivalen, Beyoncé’s Renaissance Tour και Eurovision Song Contest 2013, 2016 και με τη Loreen 2023. Ο Fredrik είναι ένας από τους ιδρυτές της Green Wall Designs, ενός δημιουργικού στούντιο που ειδικεύεται στον φωτισμό, το σκηνικό και το περιεχόμενο οθόνης, με έδρα τη Στοκχόλμη. Ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση στον σχεδιασμό παραγωγής, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα φως, βίντεο και σκηνογραφικά στοιχεία.

Eirik Røland και Johan Nilsson – συνθέτες της φετινής μουσικής ταυτότητας
Ως δίδυμο, ο Eirik Røland και ο Johan Nilsson συνεργάζονται από το 2016 για την παραγωγή μουσικής για παιχνίδια, τηλεόραση και άλλα μέσα. Προηγούμενες αξιοσημείωτες δουλειές περιλαμβάνουν το RAGE 2 (gerAAA games) και το American Song Contest (NBC). Όταν ρωτήθηκαν ποιες είναι οι ειδικότητές τους, απάντησαν ότι πρόκειται για την εξερεύνηση και την εύρεση της ψυχής και της ταυτότητας σε κάτι και αγγίζοντας και μεταφέροντας ένα μήνυμα στον ακροατή. Ειδικεύονται στη σύνθεση προσαρμοστικής μουσικής με την τεχνολογία που αυτό συνεπάγεται. Η προσαρμοστική μουσική οδηγεί σε απρόσκοπτες μεταβάσεις και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision παρέχει ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός ηχητικού τοπίου που συμβάλλει σε μια πιο συναρπαστική ψηφοφορία. Το δίδυμο εκφράζει:

«Η μουσική για τη Eurovision είναι ένα μείγμα ενεργητικής χορευτικής μουσικής, σύγχρονης κινηματογραφικής μουσικής με μεγάλους ήχους EDM και μια πινελιά σκανδιναβικών μελωδιών και ηχοχρωμάτων. Επιπλέον διασκεδαστικό είναι ότι μέρη της μουσικής θα είναι προσαρμοστικά, κάτι που είναι η πρώτη φορά για τη Eurovision.

Πολλά ευχαριστώ στη Madeleine Sinding-Larsen, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024 και το SVT για την πρόσκληση!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας!

Πηγή: media.melodifestivalen.se/SVT
Φωτογραφία: Andreas Papayiannakis/Eurovisionfun

Ακολουθήστε μας σε όλα μας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στο Malmö:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 reply
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Πολύ μικρή η σκηνή για να κάνει η Μαρίνα μας το tour που θέλει να κάνει επί 2,5 λεπτά. Θα πρέπει να ξεκινήσει να περπατάει απ’έξω από το στάδιο….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *