ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ολοκληρώθηκαν οι stand in rehearsals για Ελλάδα και Κύπρο!

Λίγες ημέρες πριν φθάσουν οι αποστολές στον χώρο όπου διεξάγεται ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision, οι διοργανωτές και αφού έχει ολοκληρωθεί η σκηνή, πραγματοποιούν τις λεγόμενες stand in rehearsals. Πρόκειται για μια θα λέγαμε προσομοίωση της σκηνικής εμφάνισης που θα παρουσιάσει η κάθε αποστολή, έχοντας φυσικά ως ερμηνευτή και χορευτές διαφορετικά πρόσωπα, συνήθως εγχώριους καλλιτέχνες.

Αυτό γίνεται προκειμένου όλοι οι συμμετέχοντες να γνωρίζουν εκ προοιμίου και σε μεγάλο βαθμό, το τηλεοπτικό και σκηνοθετικό αποτέλεσμα της εμφάνισης τους. Φυσικά, συχνά οι αποστολές αιτούνται αλλαγών, οι οποίες άλλοτε πραγματοποιούνται και άλλοτε όχι, ανάλογα πάντα με τις δυνατότητες και διαθέσεις των διοργανωτών.

Ικανοποιημένοι ΕΡΤ και ΡΙΚ από τις stand in rehearsals τους

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Eurovisionfun τόσο η ΕΡΤ, όσο και το ΡΙΚ είναι ικανοποιημένοι από το βίντεο της stand in πρόβας που έλαβαν. Αμφότεροι έστειλαν κάποιες σημειώσεις για τις αλλαγές που ζητούν, αλλαγές οι οποίες όμως δεν ενέχουν τεχνικές ή άλλου είδους δυσκολίες, που μπορούν να προβληματίσουν τους διοργανωτές.

ΕΡΤ και ΡΙΚ αισιοδοξούν πως όλα θα είναι έτοιμα για την πρώτη πρόβα των συμμετοχών τους. Η Μαρίνα Σάττι και η Silia Kapsis πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες τις τελευταίες πρόβες τους στην Αθήνα, προτού αναχωρήσουν για το Μάλμε.

Η κυπριακή αποστολή αναχωρεί πρώτη την Παρασκευή 26 Απριλίου, αφού η πρώτα τεχνική πρόβα της Silia Kapsis θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Απριλίου, ενώ η ελληνική αποστολή αναχωρεί την Κυριακή 28 Απριλίου, με την πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι να λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 29 Απριλίου.

Το Eurovisionfun θα είναι στο Μάλμε από την πρώτη ημέρα των προβών για να σας μεταφέρει όσα συμβαίνουν εκεί, παρά το γεγονός πως η πρώτη βδομάδα των προβών είναι κλειστή προς τους δημοσιογράφους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun αφού ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι προ των πυλών!

20 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Cristiano
    Cristiano says:

    Πάντως αν ισχύουν αυτά που λέγονται σε reddit και σε διάφορα chat rooms οι κερδισμένοι από τις stand in rehearsals μέχρι τώρα είναι η Ολλανδία, η Γαλλία και η Ιρλανδία. Και αν ισχύουν και αυτά που λένε για την stand in της Ελλάδας είναι ότι είναι μια καλή παρουσίαση αλλά δεν θα κερδίσει, και εφόσον περάσει στον τελικό θα είναι 6 με 12.

    Απάντηση
  2. Mara
    Mara says:

    Εμένα δεν μου λένε κάτι οι stand in rehearsals. Αν δεν δούμε live τον καλλιτέχνη, να νιώσουμε την ενέργεια του, το χάρισμα του, την δυναμική του, την αλληλεπίδραση του με τους χορευτές κτλ, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πχ έχουμε δει την stand in rehearsal της Kaleen, η οποία δεν συγκρίνεται με της Φουρέϊρα κτλ. Όλα θα φανούν στις πρώτες πρόβες.

    Απάντηση
    • Music -Man
      Music -Man says:

      Συμφωνώ απόλυτα! Πάνω κάτω τα ίδια θα έγραφα, με καλυψες. Όλα κρίνονται στο live act και την ενέργεια του καλλιτέχνη που δεν κοπιαρεται!

      Απάντηση
    • Ersi
      Ersi says:

      Πολύ εύστοχο σχόλιο. Αν και δεν πιστεύω ότι αυτοί που βγαίνουν στα διάφορα φόρουμ κτλ. και λένε ότι έχουν δει τις stand in τις έχουν όντως δει

      Απάντηση
    • Κυριακή
      Κυριακή says:

      Ακριβώς αυτό. Ο τραγουδιστής το πουλάει το τραγούδι που έχει δεθεί μαζί του. Η ενέργεια θα είναι τελείως διαφορετική

      Απάντηση
    • Athena
      Athena says:

      Σωστό. Επίσης οι stand-in έχουν τεχνικό χαρακτήρα καθαρά, δεν έχουν διαγωνιστικό χαρακτήρα, οπότε οι πρόβες αυτές είναι προφανώς διεκπεραιωτικές. Εννοείται και το αποτέλεσμα δεν θα είναι (και δε μπορεί να είναι) ίδιο με αυτό του live. Aυτό που κάποιοι πιστεύουν ότι όλα είναι γραμμένα από πριν επειδή είδαν ένα preparty, ή διάβασαν κάτι κάπου στο διαδίκτυο ή θεωρούν ότι τα στοιχήματα είναι το Ευαγγέλιο με ξεπερνά. Λες και δεν ξέρουμε πόσο ανατρεπτικός είναι αυτός ο διαγωνισμός τόσα χρόνια που τον παρακολουθούμε!

      Απάντηση
  3. Ελευθερία
    Ελευθερία says:

    Οι stand in rehearsals είναι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβα για κάποιο λόγο με τον τραγουδιστή και δε θα μπορέσει να παρουσιαστεί επί σκηνής.Οπως επί COVID είχαν κάνει όλοι την εμφάνιση τους pre recording στη σκηνή της Eurovision σε περίπτωση που κάποιος είχε κολλήσει COVID.Ετσι έγινε και με την Ισλανδία.

    Απάντηση
    • Κυριακή
      Κυριακή says:

      Δεν είναι αυτό τα stand in rehearsals
      Αυτό που λες είναι τα video tapes τα γυρίζουν σε αυτή την περίπτωση
      Τα stand in rehearsals είναι πρόβες που γίνονται από άλλους τραγουδιστές και κάνουν αναπαράσταση της σκηνικής παρουσίας κάθε χώρας. Τα στέλνουν στις αποστολές για να δουν αν είναι όλα όπως τα θέλουν και προτείνουν ανάλογα αλλαγές
      Στην ουσία μια άλλη τραγουδίστρια θα πει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι και θα τους το στείλουν

      Απάντηση
  4. Ronaldinio
    Ronaldinio says:

    Δυστυχώς η ίδια η Μαρίνα σάττι σε σημερινή της συνέντευξη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ επιβεβαίωσε ότι δεν είναι ευχαριστημένη με τη stand-in πρόβα της Ελλάδας που παρέλαβε από τους Σουηδούς διοργανωτές. Υπάρχει χρόνος με τις πρόβες εκεί ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα θεωρώ.

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *