Κύπρος: Πρωταπριλιά και “Liar” – Η Silia μας προσκαλεί στο νέο challenge!

1η Απριλίου σήμερα και πρόκειται για τη χαρά του “ψεύτη”. Οι φάρσες και οι πλάκες δίνουν και παίρνουν, σε άλλες περιπτώσεις όμως κάποια πράγματα αποκτούν την δική τους πραγματικότητα.

Έτσι και σήμερα, Πρωταπριλιά, η εκπρόσωπος της Κύπρου Silia Kapsis, με αφορμή τον τίτλο και το περιεχόμενο του τραγουδιού της “Liar” μας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερο challenge, στην πλατφόρμα του TikTok.

@silia_kapsis Post your #LiarChallenge video and compete for the most likes by April 30th to win two tickets to the Grand Final of ESC 2024 and an exclusive meet and greet with ME! Be creative, let your talent shine and rally your supporters for a chance to make memories that will last for a lifetime. Bon chance and have fun#fyp #viral #eurovision #challenge #liar #foryou ♬ Liar – Silia Kapsis

Ωστόσο, δίνεται κι ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μέσα από την πρόκληση της Silia. Οι δύο συμμετέχοντες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, στο Μάλμε, στις 11 Μαίου!

Για όλον τον Απρίλιο, λοιπόν, μπορείτε να λάβετε μέρος στην πρόσκληση και ίσως η παρουσία σας στον διαγωνισμό να μην είναι…”Πρωταπριλιάτικη φάρσα”!


Η Κύπρος θα ανοίξει την αυλαία στον φετινό διαγωνισμό, εμφανιζόμενη στην θέση του 1ου Ημιτελικού στις 7 Μαίου, στο Μάλμε!

Ποια η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *