Κύπρος: Ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής του Fame Story!

Μέσα από την πρωινή εκπομπή του Open, Καλοκαίρι #Yes, ο επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε ότι θα είναι αυτός ο παρουσιαστής του Fame Story, το οποίο έρχεται στις οθόνες μας, από τον Σεπτέμβριο, μέσα από την συχνότητα του Star Channel.

Μέσα από το Fame Story ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2024

Όπως έχει ήδη αποκαλύψει, ο Νίκος Κοκλώνης, το talent show θα χρησιμοποιηθεί ως μέθοδος επιλογής για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την μεγαλόνησο στην Eurovision 2024, αλλά θα κερδίσει και ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία, PANIK Records.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι το σόου αναμένεται να ξεκινήσει περί τα τέλη του Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Δεκεμβρίου.

15 υποψήφιοι στο Fame Story

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, 15 υποψήφιοι θα μπουν στην Ακαδημία και θα διεκδικήσουν όχι μόνο την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό, αλλά και την ένταξη τους στην μουσική βιομηχανία, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλους (συναυλίες, συμβόλαια με εταιρίες).

Καθημερινά οι σπουδαστές θα λαμβάνουν πολλά μαθήματα εκτός από τα μουσικά, όπως μαθήματα διαχείρισης των Social Media, Styling, δημοσίων σχέσεων, ενώ θα έχουν και επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Τέλος, ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει ακόμα τα ονόματα των κριτών που θα συμμετάσχουν στο σόου, αλλά ειπώθηκε ότι γίνονται συζητήσεις με δυνατά ονόματα για τις θέσεις αυτές, αλλά και γι αυτές των Coach. Μάλιστα, δεν θα δούμε μόνο τραγουδιστές στις θέσεις αυτές.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται το τρέιλερ του Fame Story, με τις συμμετοχές να είναι ήδη πάνω από 1.000 στον αριθμό.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Πιστεύετε θα μπορέσει να βρει η Κύπρος τον καλλιτέχνη που θα την φέρει ακόμα πιο ψηλά το 2024; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2024!

1 reply
  1. Ben
    Ben says:

    Οι «σπουδαστές» της «Ακαδημίας» του fame story θα κάνουν μεταξύ άλλων μαθήματα διαχείρισης των Social Media, Styling και δημοσίων σχέσεων. Τι προσφέρουν ολα αυτά στους καλλιτέχνες στη Eurovision ένας θεός ξέρει. Λες και δεν θα υπάρχει ομάδα από πίσω που θα είναι αρμόδια για να ρυθμίζει ολα αυτά, από pr μέχρι στιλιστες. Αν είναι να τα αναλάβουν οι καλλιτεχνες οντως τότε πρόκειται για καθαρό ερασιτεχνισμό. Στην τελική η ιστορία έχει αποδείξει ότι ρόλο παίζει μόνο το τραγούδι. Ακόμα και ο πιο αντικοινωνικός, αγενής και πιο antistyle καλλιτέχνης να είσαι, αν το τραγούδι σου είναι καλό και παρασύρει τον κόσμο, κέρδισες, τέλεια και παύλα, βλέπε Σομπραλ. Ολα τα αλλα είναι ναχαμε να λέγαμε για να ζουν τα παρασιτικά πρωινομεσημεριανάδικα. Πολύ κακο για το τίποτα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *