shadow singer

Γνωστός τραγουδιστής δηλώνει: «Αν ήμουν η Μαρίνα Σάττι θα είχα φύγει από τη συνέντευξη τύπου»!

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Πρωϊνό Σου σου» και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, στην Eurovision, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη του, στη στάση της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της τραγουδίστριας του Ισραήλ, Eden Golan.

Μάλιστα, τόνισε ότι το Ισραήλ δεν θα έπρεπε να συμμετέχει στο φετινό διαγωνισμό, αλλά και πως ο ίδιος, αν βρισκόταν στη συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου, θα είχε αποχωρήσει.

«Στη φετινή Eurovision υπήρξε πολύ γλωσσοφαγιά, λύσσα και κακία, κατασπάραξαν τη Μαρίνα Σάττι. Τη λατρεύω χωρίς να την ξέρω. Ζητώ συγγνώμη στη Μαρίνα Σάττι, την είχα πάρει τηλέφωνο για να χρησιμοποιήσω τη Μάντισσα σε ένα πρότζεκτ με τη Μελίνα Ασλανίδου, ελπίζω να μη με είχε παρεξηγήσει τότε. Η Μαρίνα είναι ότι πιο φρέσκο έχουμε, η εικόνα της είναι μεγαλύτερη από το τραγούδι. Εγώ λατρεύω αυτή την κοπέλα. Θεωρώ ότι είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε. Είναι η χαρά της ζωής. Θες να την έχεις φίλη σου, κοπέλα σου, παιδί σου. Είναι τόσο γλυκοαίματο πλάσμα. Είναι πολύ πιο μεγάλη η εικόνα της από το τραγούδι της. Έχουμε πάει και με πολύ καλύτερα τραγούδια και πήραμε χαμηλότερο βαθμό. Να σου πω κάτι όμως; Αυτή η γλωσσοφαγιά, αυτή η λύσσα και η κακία που πήγαν να το κατασπαράξουν αυτό το παιδί. Εγώ τη λάτρεψα που χασμουρήθηκε. Εγώ θα έφευγα. Μιλάμε για τη Λωρίδα της Γάζας. Για χιλιάδες νεκρούς. Επειδή ασχολήθηκα με το θέμα, δεν εξέφρασε θέση επειδή χασμουορήθηκε, το χασμουρητό ήταν επειδή ήταν κουρασμένη. Μακάρι να ήταν πολιτική αντίδραση. Έγινε μια γενοκτονία, πρέπει να δείχνουμε την αντίδρασή μας σε κάποια πράγματα. Δεν έπρεπε να συμμετέχουν όλοι».

Εκτός από τον Στέλιο Ρόκκο και τη Demy, η αρχηγός της “Πλεύσης Ελευθερίας“, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έψεξε τη στάση της Κυβέρνησης σε αυτό το ζήτημα, εκφράζοντας και τη συμπαράστασή της στη Μαρίνα Σάττι. 

Η Eurovision 2024 είναι το κυρίαρχο θέμα συζήτησης στα ελληνικά media και το μόνο σίγουρο είναι ότι όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Μάλμε θα συνεχίσουν να μας απασχολούν για καιρό ακόμη.

https://youtu.be/ENb4LCeq9Lc

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Τέτοιους καλλιτέχνες θέλουμε και όχι άλλους με μηδέν προσωπικότητα έρμαια συγκεκριμένων συμφερόντων. Για να μη μιλήσω για τα τηλεσκουπιδια και τους πολιτικούς μας που “ψήφισαν κιόλας το Ισραήλ και χάρηκαν που πήγε καλά” και έχουν στήσει στο τοίχο μια κοπέλα που αφενός δεν έκανε τίποτα πέρα του λογικού και αφετέρου τους πάει τάπα…
    Η Μαρίνα,ο Joost, o slimane, η iolanda, o saade, το Νέμο και το Bambie δεν έκαναν απολύτως τίποτα μπροστά στα τέρατα που έκανε η ebu αλλά και η αποστολή του Ισραήλ…

    Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Και που το ξέρεις εσύ ήσουν μπροστά; Αυτό που έχετε γίνει όλοι δικαστές και βγάλατε τον Joost αθώο ενώ δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκανε με ξεπερνάει.

      Απάντηση
      • Δήμητρα
        Δήμητρα says:

        Όταν η ραδιοφωνική τηλεόραση της Ολλανδίας υπερασπίζεται μέχρι τέλους τον καλλιτέχνη, όταν η σουηδική τηλεόραση επιβεβαιώνει ότι ο Joost ουδέποτε χειροδίκησε όπως βγήκαν να πουν κάποιοι και όταν οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν να στηρίξουν τον Joost νομίζω ότι λειτουργεί ως λογικό δείγμα για την αθωότητά του.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *