Ελλάδα: Η Dress Rehearsal της Μαρίνας Σάττι!

Επισήμως έχουμε μπει στην τελική ευθεία του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision! Αυτή την ώρα διεξάγεται η πρώτη dress rehearsal, του δεύτερου ημιτελικού ή αλλιώς η press rehearsal, αφού είναι ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που βρίσκονται είτε στο Μάλμε, είτε μέσω του online press center. Είναι η πρώτη πρόβα όπου οι δημοσιογράφοι έχουμε τη δυνατότητα, για φέτος, να δούμε λεπτό προς λεπτό κάθε εμφάνιση.

Στην συγκεκριμένη πρόβα θα δούμε πώς θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον αυριανό Δεύτερο Ημιτελικό, ευελπιστώντας να φέρει τη χώρα μας στον Μεγάλο Τελικό!

Ξεκινάμε με ένα πλάνο σαν τραβηγμένο από κινητό. Είναι μονόπλανο και βλέπουμε καρδούλες να ανεβαίνουν σαν instastory. Στη συνέχεια εμφανίζονται οι χορευτές και η οθόνη γίνεται οριζόντια. Η παρουσίαση μένει όλη σε μονόπλανο με την κάμερα να επικεντρώνεται στη Μαρίνα που περιβάλλεται από χορευτές.

Μετά το δεύτερο ρεφρεν η Μαρίνα ξαπλώνει στο πάτωμα. Επίσης ξαπλώνουν και οι χορευτές για να σηκωθούν στο τελευταίο ρεφρέν.

Δεν υπάρχουν εφέ και πυροτεχνήματα στην παρουσίαση.

Υπάρχει θετική αντίδραση από το κοινό!

Καλή επιτυχία, Μαρίνα!

Μπορείτε να δείτε το live μας στο YouTube με την αντίδραση μας στην Dress Rehearsal του Δεύτερου Ημιτελικού:

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

26 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καλέ δώστε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες…
    Μέχρι και ο Πουλόπουλος πιο πολλά είχε πει πριν καν ξεκινήσουν οι πρόβες.
    Για την Ελλάδα “ευελπιστώντας” ενώ για την Κύπρο “σίγουρη η πρόκριση της” στις προχθεσινές πρόβες…
    Ας υποστηρίξουμε ένθερμα όλοι μας και την Μαρίνα και όχι τυπικά.

    Απάντηση
  2. All about Eve
    All about Eve says:

    Α πα πα….όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Αν εμφανιστεί έτσι στον ημιτελικό θα κοσμεί τα μελλοντικά στιγμιότυπα με ευτράπελες στιγμές της γιουροβίζιον. Δυστυχώς ξεφτιλίζουμε και το ίδιο το show.

    Ντροπή !!!

    Απάντηση
    • ΑΝΔΡΕΑΣ
      ΑΝΔΡΕΑΣ says:

      Εξαιρετικά σκληρή και “πονεμένη” πρέπει να είναι η ψυχούλα σου….

      Και σαν μεγαλύτερός σου (ελπίζω), σού εύχομαι πραγματικά και αληθινά, να καταφέρεις βρεις την ηρεμία που σού λείπει. Διαβάζω βδομάδες όλα όσα γράφεις και αλήθεια, προσπαθώ να καταλάβω που θα σε βοηθήσει η ένταση και η “κακία” που βγάζεις… Δεν καταλήγω σε κάποιο λογικό συμπέρασμα εννοείται…

      Και για να σε προλάβω, δικαίωμα στο να μη μάς αρέσει κάτι ή κάποιος έχουμε όλοι, απλά ο τρόπος έκφρασης (γραπτής ή μη) φανερώνει και το ποιοι είμαστε μέσα μας.

      Δούλεψε με τον εαυτό σου και σίγουρα υπάρχει περιθώριο να αυτοβελτιωθείς.

      Απάντηση
      • Κατ
        Κατ says:

        Τα είπες όλα. Ένα σχόλιο διάβασα εδώ και έπαθα σοκ με την κακία που βγήκε. Ο καθένας στο γούστο του λοιπόν, εμένα η Μαρίνα μου άρεσε γενικά και η δουλειά της για Eurovision μου αρέσει επίσης. Αλλά σε όσους δεν μου αρέσουν δεν πάω καν να σχολιάσω!

        Απάντηση
  3. Pan. M
    Pan. M says:

    Απογοητευση Ξαναζουμε εποχες Γιαννας Τερζη Γιατι παντα δεν δουλευει τιποτα? Μηπως τελικα δεν δουλευουν αρκετα και δεν προετοιμαζονται οι αποστολες μας? Μηπως γιατι ποτε δεν ακουν σχολια και νομιζουν οτι αυτο που πιστευουν ειναι και το σωστο? Αλαζονια? Ερασιτεχνισμός? Ξεροκεφαλιά?

    Απάντηση
    • Eurofun
      Eurofun says:

      τι έχεις να πεις άραγε τώρα, που η δευτέρα dress πήγε πολύ καλύτερα; επίσης πάει πάνω κάτω στην σκηνη χορεύοντας όποτε ελπίζω να μην περιμένεις να ακούσεις την Μαρίνα σαν του στούντιο βερσιον 🙂

      Απάντηση
      • PanM
        PanM says:

        Μόνος σου το είπες… πολύ καλύτερα… όχι καλά… όχι άρτια. Είδα την τελική προβα που διέρρευσε. Λαχανιαζει…τρέμει η φωνή… κόβει καταλήξεις. Δεν είμαστε σε ριαλιτι να λέμε μπράβο που χορεύεις και τραγουδάς μαζί. Έπρεπε να έχει την επίγνωση μέχρι που φτάνει. Ας διάλεγε μπαλάντα ή ένα παραδοσιακό που τα λέει τέλεια.

        Απάντηση
  4. Music-Man
    Music-Man says:

    Δεν ξερω ουτε και απο τους εξω…ειναι θετικα τα πρωτα σχολια, χωρις να ειναι αποκαρδιωτικα βεβαια! Αλλα, μαλλον κατι δεν λειτουργει..εκει! Το εκει βεβαια, δεν εχει σχεση με την εικονα στην οθονη που θα δουμε ολοι μας αυριο! Ολα καλα θα πανε! Καλη επιτυχια!

    Απάντηση
  5. Annamaria
    Annamaria says:

    Σίγουρος ο αποκλεισμός δλδ. Μπράβο μας για άλλη μια χρονιά. Στέλνουμε έναν αξιόλογο καλλιτέχνη και τον χαντακώνουμε.

    Απάντηση
    • Eurofun
      Eurofun says:

      γιατί πρέπει να είστε μερικοι ή του ύψους ή του βάθους. δηλαδή γελάω. είστε delulu εσείς που λέτε ότι θα νικήσουμε όπως επίσης delulu εσείς που λέτε για αποκλεισμό

      Απάντηση
  6. ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ says:

    Καλησπέρα σε όλους!

    Ελπίζω να δημοσιευτεί το μήνυμά μου.

    Εύχομαι πραγματικά και μέσα από την καρδιά μου, να μην ξαναασχοληθεί σοβαρός καλλιτέχνης με τη Eurovision στη Ελλάδα…
    Σκατόψυχοι είμαστε και όσο θα περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και περισσότερο…
    Παρακολουθώ το διαγωνισμό 3 και πλέον δεκαετίες.
    Αν αυτό που λέμε, στο 1014 είμαστε, σημαίνει πεντάλφες, προσομοίωση gay πορνό, ρούχα που φανερώνουν γύμνια, όσο πιο διαφορετικός είσαι, όσο πιο ακραίος, όσο πιο “αφύσικος”, τόσο και πιο καλά θα τα πας, τότε ας μη συνεχίσω να τον παρακολουθώ.

    Ποιος χέστηκε θα μού πείτε, γιατί ίσως μέχρι εκεί μπορείτε να φτάσετε (κρίμα) και όχι στην ουσία αυτών που γράφω, αλλά δίκιο θα έχετε, γιατί κανένας δε θα “χεστεί” και ο διαγωνισμός θα συνεχίσει να αλλοιώνεται επικίνδυνα.

    Στη Μαρίνα θα έλεγα, όποια θέση κι αν πάρει αύριο, συγχαρητήρια για το πόσο αυθεντική είναι, για την υπομονή της, για την αντοχή της (να έχει λίγη ακόμα, μακάρι να αντέξει έως το Σάββατο) και κυρίως για το ταλέντο της.

    Απάντηση
    • Κατ
      Κατ says:

      Συμφωνώ απόλυτα! Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τα μέσα και η Eurovision μέσα σε αυτό. Τι φάση με όλα τα “ανάποδα” να θεωρούνται τέχνη….

      Απάντηση
  7. Πάνος
    Πάνος says:

    Θεωρώ ότι θα φτιάξουν τα προβλήματα και θα είναι καλύτερα αύριο στον ημιτελικό. Δυο πρόβες έχει ακόμα τι στο καλό. Έχω εμπιστοσύνη στην μαρίνα και την ομάδα της και θα τα λύσουν τα θέματα με την παραγωγή. Και τέλεια να μην είναι τα φωνητικά και να έχουν ΜΙΚΡΑ προβλήματα που να μην τα αντιλαμβάνεσαι ιδιαίτερα θεωρώ ότι θα προκριθούμε όπως και να έχει δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για αυτο.

    Απάντηση
  8. Rouk
    Rouk says:

    Φωνητικά δυστυχώς δεν ήταν καλή, σε κάποια που είδα ήταν λαχανιασμένη. Είναι καλή τραγουδίστρια αλλά ήταν λάθος να στηριχτεί όλη η εμφάνιση σε μια τόσο απαιτητική χορογραφία και σε μονοπλάνο που δείχνει κάθε ατέλεια. Η Μαρίνα δεν μπορεί να χορεύει και συγχρόνως να τραγουδάει, δεν έχει την κατάλληλη εμπειρία και είναι και σε μια ηλικία που αυτό δεν φτιάχνεται. Τη δικαιολογία ότι κρατάει δυνάμεις δεν μπορώ πλέον να τη διαβάζω, αν είχε τραγουδήσει όπως έπρεπε τα 3 λεπτά δεν θα επιβάρυνε τη βραδινή της εμφάνιση. Το Νέμο και ο γάλλος γιατί ήταν άψογοι; Η Μαρίνα μέρα ανέβαζε βιντεάκια που τραγουδούσε, μέχρι και το οπερετικό μέρος του Νέμο, και στις πρόβες βρήκε να κρατήσει δυνάμεις; Δυστυχώς έπρεπε να προσαρμόσουν τη χορογραφία στα μέτρα της και να αφήσουν την ιδέα του μονοπλάνου. Η Angelina ήταν φοβερή, τραγούδησε και χόρεψε άψογα.

    Απάντηση
  9. Music-Man
    Music-Man says:

    Παντως στο Press Poll βγηκαμε 3η, με την Ελβετια και την…Νορβογια να καταλαμβάνουν την 1η και 2η θεση αντίστοιχα. Πηραμε 33 βαθμους μαζι με την Γεωργια! Θετικοτατο! Κατι ειδαν πολυ καλυτερα εκει! Αντε να δουμε….

    Απάντηση
  10. All about Eve
    All about Eve says:

    Μην προσπαθείς λοιπόν να το εκλογικεύσεις…αν και ο μάντης-ψυχολόγος-αστυφύλαξ της γειτονιάς inside με εσάνς ζεν δεν σε αφήνει.

    Απάντηση
  11. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ελληναρες μου δεν τρωγεστε με τίποτα. Λίγο θετική ενέργεια και να μην εκμηδενίζουμε τα πάντα δε βλάπτει. Όλα λάθος η Μαρίνα και όλα σωστά οι άλλοι; Ή για νίκη ή για αποκλεισμό; Τόσοι επαγγελματίες δεν ξέρουν και ξέρετε εσείς;. Χαλαρώστε, απολαύστε το και ευχηθείτε στο κορίτσι καλη επιτυχία χωρίς γκρίνιες. Σε μια χρονιά γεμάτη πορνό, γυμνό, δακρυβρεχτες εμφανίσεις, ξόρκια, “το”, και πολιτικά παιχνίδια η Μαρίνα πάει με την αλήθεια της και δείχνει την Ελλάδα, προτείνει κάτι μουσικά και οπτικά σύγχρονο και νέο για τα δεδομένα ενός διαγωνισμού που παίρνει την κατιούσα. Χαρείτε το και κακή επιτυχία Μαρίνα και Ελλάδα!
    ΥΓ: ώρες ώρες νμζ μας αξίζουν μόνο ατάλαντοι 17χρονοι, καβαλημενες κόρες γνωστών τραγουδιστών και νεροβραστες σαχλαμάρες του συρμού. Με τίποτα ευχαριστημένοι πια….

    Απάντηση
    • Long Jump
      Long Jump says:

      «…πορνό, γυμνό, δακρυβρεχτες εμφανίσεις, ξόρκια, “το”…»

      Μια χαρά είναι όσα χαρακτηριστικά στοιχεία αναφέρεις, εμφανώς με περιφρονητική διάθεση για να υποστηρίξεις τα δικά σου… (sic).

      Το πιο προβληματικό είναι που χρησιμοποιήσεις τον αυτοπροσδιορισμό «το» με καθαρά μειωτική πρόθεση στον πυρήνα του σχολίου σου.
      Κι αυτό την αλήθεια του καταθέτει επί σκηνής, όπως ακριβώς και η Μαρίνα. Σ’ αρέσει, δεν σ’ αρέσει.

      ΥΓ. Τραγικό που σε έναν διαγωνισμό όπως η Eurovision, όπου βρίσκουν ελεύθερη έκφραση τα LGBTQI+ άτομα, βρήκες εσύ χώρο να προβείς σε υποτιμητικά σχόλια (για να μην πω ομοφοβικά), για πράγματα που δεν… κατανοείς. Το συγκεκριμένο δεν θα έπρεπε να αποτελεί καν ονομαστική αναφορά για να υποστηριχθεί οποιαδήποτε άλλη θέση.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Δεν είχα σκοπό να σε προσβάλλω και να το πάρεις τόσο προσωπικά. Σέβομαι απόλυτα τα non binary άτομα αλλά όχι όταν αυτό υπέρπροβαλλεται.
        Το πορνό επί σκηνής και τα ξόρκια με τις πεντάλφες όχι δεν είναι μια χαρά! Υποτίθεται είναι ένας οικογενειακός διαγωνισμός γιατί να χρειαστεί να δω τσόντα επί σκηνής ή κώλους και σύμβολα που προσβάλουν κάποιες θρησκείες άρα αυτομάτως και και μερίδα ανθρώπων.
        Η Eurovision αγκαλιάζει τους πάντες και τα πάντα και αυτό είναι το ωραίο αλλά όχι να γίνεται αυτό σε βαθμό υπέρ προβολής και δίνοντας εμφανή σε αυτό και σε πολιτικά οικονομικά συμφέροντα και όχι στο τραγούδι (πχ περίπτωση Ιρλανδίας!)

        Απάντηση
        • Long Jump
          Long Jump says:

          Άσ’ το. Το κάνεις χειρότερο!
          Μπορούσες, απλώς, να δώσεις μια πανθομολογούμενη συγγνώμη κι ώς εκεί.

          Το «απόλυτα» με τα «αλλά» και «αλλά όχι», δεν πολυ-πάει, έτσι…
          Σαν τη γνωστή ομοφοβική παπάτζα, «δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά…», «έχω φίλους gay, αλλά…». (tragic)

          Φέρε και τον μετρονόμο για να ανακοινώσεις στον κόσμο από ποιό ακριβώς σημείο και μετά, ξεκινά η «υπερ-προβολή» (sic) που δεν πολύ-γουστάρεις.

          Δεν συνεχίζω στα άλλα, γιατί το εν γένει σχόλιο στηρίζεται στο γνωστό σύνθημα «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», (παραπομπή σε σκοτεινές εποχές της ιστορίας μας)… Οπότε… losing game.

          Απάντηση
  12. Θεμιστοκλής
    Θεμιστοκλής says:

    Το μόνο που δεν φοβόμουν ήταν η φωνητική απόδοση της Μαρίνας, αλλά εντέλει το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό. Θεωρώ την πρόκριση στο τελικό σίγουρη αλλά εκεί νομίζω ότι η Ελλάδα θα καταλήξει μεταξύ 8ης και 12ης θέσης. Σε περίπτωση που βρεθεί εκτός δεκάδας φοβάμαι ότι θα ξαναπεράσουν χρόνια μέχρι να ξανακούσουμε τραγούδι στα ελληνικά και να ξανδούμε γνωστό όνομα να πηγαίνει στη Eurovision. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Είμαι υπέρ του αγγλικού στίχου οι μόνες συμμετοχές που πήγαν καλά με ελληνικό στίχο ήταν του Λούκα Γιωρκα του Αλκαίου και των koza mostra εύχομαι και η σαττι να τα πάει το ίδιο καλά

      Απάντηση
  13. T.R
    T.R says:

    Molis ida oli tin emfanisi tis Elladas opos tha fenete stin TV. ine sto tik tok opios theli na to dei. Ehi kapia themata me ton ixo (alla prova ine kai giavto alloste ginonte oi proves). Akousa itan arrosti televteos, elpizo na ine entaxi gia apopse. Gia tin skinothesia tou Foka Evaggelinou den thelo na po kati, alla to mono pou thelo na po ine oti to stylistiko kommati den mou aresi katholou. Den xero ti protassi i moda alla avti i ”vraka-varka” pou fora den mou aresi katholou kai xalai oli tin eikona (pou ine kai monoplano kai vlepo sineheia avto pou fora). Episis to simeio me to mantili, den ine anaggi re Marina mou na skivis 3 deftera prin gia na to vgalis to mantili apo tin mpota. Fenete sto fako kapos proxeiro. Eprepe to rouxo pou fora na ihe sto plevro kapia tzepi kai me ena aplo travigma na emfanizotan xoris na to katalavi kapios sto fako. To rouxo se tetia parousiasi (idika monoplano) ine to kleidi gia na kanis polla tricks kai na entiposiasis. Anyway kali epitixia apopse.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *