Ιρλανδία: Εκνευρισμένο το Bambie Thug για τα σχόλια των Ισραηλινών σχολιαστών στον ημιτελικό!

Το Bambie Thug που εκπροσωπεί την Ιρλανδία στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision ζητάει από τους διοργανωτές του διαγωνισμού να ερευνήσουν το σχολιασμό από την Ισραηλινή τηλεόραση πριν από την εμφάνισή του στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη.

Ισχυριζόμενο πως αυτός ο σχολιασμός παραβίασε τους κανόνες της Eurovision το Bambie Thug είναι της άποψης πως το Ισραήλ δε θα πρέπει συμμετέχει στο διαγωνισμό. Σε συνέντευξη του στο RTÉ New ανέφερε:

“Έχω πολύ περισσότερο θυμό και πολύ περισσότερη ορμή μέσα μου τώρα.”

Την Τρίτη, ένας σχολιαστής του Kan, του ισραηλινού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, προειδοποίησε τους τηλεθεατές με παιδιά ότι η εμφάνιση του τραγουδιού Doomsday Blue, από το Bambie Thug, θα ήταν «η πιο τρομακτική» της βραδιάς.

Ο σχολιαστής, αναφερόμενος σε μια γνωστή δημόσια πλατεία στην Ιερουσαλήμ, η οποία ήταν κεντρική στη νυχτερινή ζωή της πόλης τη δεκαετία του 1990 και ήταν συνώνυμη με την κουλτούρα των goth, είπε:

“Θα υπάρξουν πολλά ξόρκια και μαύρη μαγεία και σκοτεινά ρούχα, σατανικά σύμβολα και κούκλες βουντού, σα να είμαστε στην πλατεία Cats στην Ιερουσαλήμ στα μέσα της δεκαετίας του ’90.”

Ο σχολιαστής είπε ότι υπήρχε “κάποια διαμάχη” στην Ιρλανδία σχετικά με το τραγούδι, αναφερόμενος σε ένα άιτημα που καλούσε το RTÉ να αποκλείσει το Doomsday Blue ως συμμετοχή της Ιρλανδίας. Σημείωσε επίσης ότι στο Bambie Thug άρεσε να «μιλάει αρνητικά για το Ισραήλ».

Στη συνέντευξή του, το Bambie Thug είπε ότι ο σχολιασμός, που προβλήθηκε στον ισραηλινό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Kan, του είχε επισημανθεί. Είπε ότι θα προκαλέσει αυξημένο θυμό στην απόδοσή του στον αποψινό μεγάλο τελικό.

«Είμαι θυμωμένο με τις άλλες ομάδες που παραβιάζουν τους κανόνες της [Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεόρασης] και εξακολουθούν να τους επιτρέπεται να συμμετέχουν. Έτσι, σίγουρα υπάρχει ένα πολεμικό τύμπανο που ηχεί στην καρδιά μου ωθώντας με να κάνω πολύ πιο έντονη την εμφάνισή μου».

Πηγή: RTÉ

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Gus
    Gus says:

    Ελλαδα Ιρλανδία και Ελβετία δεν ήταν στη παρέλαση των σημαιών…..
    Η ΕΡΤ το αποφάσισε αυτό ?

    Αποθέωσε τους Τούρκους που κατέχουν το 40% της Κύπρου και έκανε γκριμάτσες όταν μιλούσε η Ισραηλινή….

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    “Έτσι, σίγουρα υπάρχει ένα πολεμικό τύμπανο που ηχεί στην καρδιά μου ωθώντας με να κάνω πολύ πιο έντονη την εμφάνισή μου”
    Το ότι με το που βγάλει το φόρεμα θα φοράει από κάτω το μαντήλι των Παλαιστινίων το έχει καταλάβει η EBU? Ο,τι σήμερα θα γίνει το σώσε από δηλώσεις και γιουχαρισματα το έχει κατά νου? Αν η ebu θέλει να σώσει ο,τι σώζεται πρέπει να μαυρίσει το Ισραήλ στις επιτροπές! Ίσως σήμερα να είναι η τελευταία Eurovision όπως τη γνωρίζαμε.
    Ευχαριστούμε EBU. H Moroccanoil να ναι καλά…

    Απάντηση
  3. bntfz
    bntfz says:

    Καλά οσο δίκαιο κ να χει βλέπεις το «το barbie» και λες τι διαβάζω…δε ξέρω…ξεφτίλα ο φετινός διαγωνισμός πραγματικά δεν έχω καμία όρεξη να τον δω και έχω την αίσθηση ότι δεν είμαι ο μόνος

    Απάντηση
    • PanM
      PanM says:

      Ο διαγωνισμός φέτος είναι ξεφτίλα για πολλούς λόγους και όχι γιατί το bambie χρησιμοποιεί το “το “. Άλλωστε απέδειξε ότι έχει πολύ πιο θάρρος, αξιοπρέπεια και δύναμη από πολλούς εκεί μέσα. Οπότε σημασία δεν έχουν τα άρθρα

      Απάντηση
  4. Μάριος
    Μάριος says:

    Έχει λαλήσει αυτή που προκρίθηκε το Ισραήλ, μέχρι που χθες ανέβασε που έκλαιγε για την πρόκριση. Είναι τόσο εξοργισμένη που είναι προφανές ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κάθε δυνατό πρόβλημα. Θέλει τώρα να λογοκρίνει το τι θα πουν για την εμφάνισή της. Καλύτερα να μην ακούσει το τι είπαν για αυτή στην Ελληνική τηλεόραση. Η κοπελίτσα χρήζει βοήθειας.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *