Ισπανία: Επιβεβαιώνει την συμμετοχή στην Eurovision 2025 με την διεξαγωγή του Benidorm Fest 2025!

Η RTVE δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισπανίας, ανακοίνωσε επίσημα την συμμετοχή της χώρας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision για το 2025!

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα της εβδομάδας της Eurovision, ωστόσο η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, ανακοίνωσε την διεξαγωγή του Benidorm Fest 2025, και ταυτόχρονα την χρήση του φεστιβάλ ως εθνικού τελικού. Με αυτόν τον τρόπο, η χώρα επιβεβαιώνει την συμμετοχή της και για τον επόμενο Διαγωνισμό.

Η δημόσια τηλεόραση διευκρίνισε πως η υποβολή τραγουδιών θα είναι διαθέσιμη από τις 20 Μαΐου μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου. Οι κανόνες του διαγωνισμού θα παρουσιαστούν στις 20 Μαΐου, ενώ φέτος το RTVE θα καλέσει και καλλιτέχνες από την μουσική σκηνή της χώρας, για να συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής.

Οι Nebulossa είναι οι φετινοί εκπρόσωποι της Ισπανίας, με το τραγούδι “Zorra” και θα διαγωνιστούν απευθείας στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισπανίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: rtve.es


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *