Ισπανία: Περισσότεροι από 700.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν τον Α’ Ημιτελικό!

Περίπου 700.000 θεατές παρακολούθησαν ζωντανά τον Α’ Ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2024 χθες το βράδυ, μέσω του La 2.

Το La 2 προσέλκυσε μια σχεδόν 722.000 θεατές, με συνολικό μερίδιο 5,7%, καθώς ο πρώτος ημιτελικός του Eurovision 2024 προβλήθηκε χθες το βράδυ. Αναμένεται ότι 3,12 εκατομμύρια θεατές ηλικίας 14-49 ετών  έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον ένα λεπτό της εκπομπής, με συνολικό μερίδιο 13,2% για την ομάδα αυτή.

Αυτό ήταν το δεύτερο καλύτερο μερίδιο θεατών και ο τρίτος υψηλότερα προβληθείς πρώτος ημιτελικός ποτέ στο La 2 στην Ισπανία. Ο πιο προβληθείς πρώτος ημιτελικός ήταν το 2008 όταν 1,17 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την εκπομπή, με συνολικό μερίδιο 7%.

Τα ποσοστά είναι εξαιρετικά υψηλά, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς πως δεν υπήρχε κάποιο άμεσο ενδιαφέρον της ισπανικής συμμετοχής. Το ενδιαφέρον αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα ενόψει του δεύτερου ημιτελικού της Πέμπτης, όπου οι εκπρόσωποι της Ισπανίας, οι Nebulossa, που ήδη έχουν προκριθεί για τον μεγάλο τελικό, θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους “Zorra“.

https://www.youtube.com/watch?v=zSZqlQZ0_us&pp=ygUGem9ycmEg

Μέσα από το κανάλι μας στο YouTube θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όσα συμβούν στις σημερινές Press και Jury Rehearsal, οπότε συντονιστείτε στις 16:45 και στις 22:00 για να μάθετε πώς τα πήγε η Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες που διεκδικούν μια θέση στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *