Ισραήλ: “Δεν θα μας φιμώσουν. Ραντεβού στον ημιτελικό” | Η ανακοίνωση της KAN!

Με μία ηχηρή ανακοίνωση η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, ΚΑΝ, απάντησε στα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της jury rehearsal και την εμφάνιση του Ισραήλ.

Μερίδα του κοινού μέσα στην Malmo Arena αποδοκίμασαν την Eden Golan και την συμμετοχή του Ισραήλ, φωνάζοντας Free Palestine, με άλλους όμως να την χειροκροτούν έντονα. Η ισραηλινή δημόσια τηλεόραση, αμέσως μετά το πέρας της εμφάνισης της Eden, έβγαλε μία ηχηρή επίσημη ανακοίνωση, λέγοντας πως δεν θα τους φιμώσει κανείς!

H Eden στάθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια της πρόβας με περηφάνια και έδωσε μια απίστευτη ερμηνεία. Δεν τη φίμωσαν και δεν θα μας φιμώσουν. Τα λέμε αύριο στον ημιτελικό!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τον αυριανό ημιτελικό και τα αποτελέσματα σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: timesofisrael
6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. James
    James says:

    Εν τω μεταξύ εμένα σήμερα στο You Tube μου έχει βγάλει δύο φορές βίντεο με την Εντεν να μιλά ελληνικά και να μας προτρέπει να την ψηφίσουμε.
    Ομολογώ πως τόσα χρόνια αυτό δεν το είχα δει να συμβαίνει ποτέ ξανά.
    Θέλουν να περάσουν τελικό με κάθε τρόπο.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    H EBU έχει καταστρέψει το διαγωνισμό.
    Να πάρουν απόφαση ότι οποία χώρα βρίσκεται σε πόλεμο αυτομάτως δε θα μπορεί να συμμετέχει. Ειτε είναι στη θέση του θύματος είτε του θύτη. Είσαι απολιτικ διαγωνισμός ή είσαι μάλλον ένας οικονομικόπολιτικός διαγωνισμός; Μάλλον το δεύτερο…
    Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί τα “ζώα” που γιουχαραν έναν καλλιτέχνη…
    Σαφώς όμως τίποτα από αυτά (και τα περασμένα 22-23) δε θα γίνονταν αν δεν υπήρχε κανόνας” χώρα σε πόλεμο αυτομάτως δεν μπορεί να συμμετέχει”.
    Μόνο την καημένη την Εντεν λυπάμαι το “δούρειο ίππο” του KAN και του Ισραήλ στο παιχνίδι της EBU…
    Ντροπή.

    Απάντηση
    • Γιώργος Βαβάτσης
      Γιώργος Βαβάτσης says:

      Καημένη δεν είναι! Μια χαρά δέχτηκε να τραγουδήσει υπέρ του Ισραήλ πρωτού αλλάξουν οι στίχοι! Μην εξαγιάζουμε τους τραγουδιστές

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Ισραηλινη είναι η κοπέλα γιατί να μη δεχτεί; Το πρόβλημα είναι η ebu που επιτρέπει σε χώρες να συμμετέχουν ενώ βρίσκονται σε πόλεμο και μετά ο κάθε φορέας το εκμεταλλεύεται αναλόγως. Όλοι ξέρουμε πως η Eden και ο κάθε καλλιτέχνης είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στους “φταιχτες” της συμμετοχής του Ισραήλ. Δεν την εξαγιασα αλλά το να δέχεσαι γιουχαρισματα σε τέτοιο ακραίο βαθμό, εφόσον η EBU έχει δώσει το οκ να συμμετέχει η χώρα υπό αυτές τις συνθήκες, το θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο, για να μην το θέσω αλλιώς, από όσους γιουχαραν μέσα στο στάδιο.
        Μη χειροκροτάς, μη την ψηφίσεις, είναι ανάγκη να γιοουχαρης; Γιατί δε βγάζεις μια σημαία της Παλαιστίνης; Γιατί δεν γιοουχαρεις την ebu? Δεν σε παίρνει αγαπητέ eurofan ενώ μια καλλιτέχνη μια χαρά μας παίρνει…

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *