Eden Golan, Photo: Andreas Papagiannakis

Ισραήλ: Το SVT δεν θα λογοκρίνει την αντίδραση του κοινού στο “Hurricane”!

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ο Δεύτερος Ημιτελικός της Eurovision 2024, σε ένα πρωτόγνωρο κλίμα για όλους. Με το Ισραήλ να κάνει απόψε την εμφάνισή του, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό, η Eden Golan θα ερμηνεύσει ζωντανά το “Hurricane” μέσα στο κατάμεστο Malmö Arena.

Η πρώτη εμφάνιση της Eden Golan μπροστά σε ζωντανό κοινό πραγματοποιήθηκε χθες στη διάρκεια της Jury Rehearsal. Ενώ μερίδα του κοινού ξέσπασε σε χειροκροτήματα, οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαρίσματα έκαναν έντονη την παρουσία τους με το KAN να απαντάει ότι κανείς δε θα τους φιμώσει. Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες, το KAN έχει προχωρήσει και σε επίσημη καταγγελία για όσα συνέβησαν χθες.

Ταυτόχρονα, ακούστηκε και ένα τεράστιο χειροκρότημα, δυσανάλογο με το κοινό που υπήρχε μέσα στο στάδιο, σαν κάποιου είδους ηχητικό χαλί επευφημιών. Ερωτηθείσα, λοιπόν, η εκτελεστική παραγωγός του SVT, Ebba Adielsson από δημοσιογράφο της Aftonbladet, σχετικά με το αν αυτό ήταν κάποιου είδους anti-boing technology, παρόμοιου με εκείνου που χρησιμοποιήθηκε στις συμμετοχές της Ρωσίας το 2014 και το 2015, απάντησε:

Όπως σε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές με κοινό, εργαζόμαστε με τον ήχο για να εξισώσουμε τα επίπεδα για το τηλεοπτικό κοινό. Είναι μόνο για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη ηχητική “εικόνα” για τους θεατές, δεν λογοκρίνουμε ήχους από το κοινό στην αρένα. Είναι η ίδια αρχή για όλες τις διαγωνιζόμενες συμμετοχές, συμπεριλαμβανομένων των opening και των interval acts.

Το Ισραήλ συμμετέχει στον αποψινό Δεύτερο Ημιτελικό με την Eden Golan και το “Hurricane” και σειρά εμφάνισης 14.

Eden Golan, Photo: Andreas Papagiannakis

Eden Golan, Photo: Andreas Papagiannakis

Source: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *