Ισραήλ: Σε τελετή μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων η Eden Golan

Ενώ οι 36 από τους 37 συμμετέχοντες της Eurovision 2024 έδιναν το παρόν σήμερα Κυριακή 5 Μαίου, στο τυρκουάζ χαλί, που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη του φετινού η διαγωνισμού, η Eden Golan εκπρόσωπος του Ισραήλ συμμετείχε σε τελετή μνήμης για την Ημέρα του Ολοκαυτώματος των Εβραίων, μαζί με την μικρή εβραϊκή κοινότητα του Μάλμε.

Η Eden Golan άναψε ένα κερί στην μνήμη των 6.000.000 Εβραίων που έχασαν την ζωή τους στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο από τους Ναζί, ενώ φορούσε και τον κίτρινο φιόγκο, έμβλημα για την επιστροφή των απαχθέντων από την Χαμάς, στα πρόσφατα γεγονότα του Οκτωβρίου του 2023.

Σήμερα, την παραμονή της Ημέρας του Ολοκαυτώματος, θα ανάψουμε ένα κερί στη μνήμη των έξι εκατομμυρίων μελών του λαού μας που δολοφονήθηκαν . Πράγματι, αυτή τη χρονιά, που είναι ίσως η πιο φορτισμένη που έχουμε γνωρίσει ποτέ σχετικά με τη συμμετοχή του Ισραήλ στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, είναι σημαντικό να θυμόμαστε τα θύματα του Ολοκαυτώματος και την ουσία της ίδρυσης του κράτους, να θυμόμαστε την ανάγκη να προστατέψουμε το λαό μας και να καταπολεμήσουμε τον αντισημιτισμό με κάθε κόστος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *