Helena Paparizou

Eurovision 2024: Ανακοινώθηκαν τα Interval Acts των Ημιτελικών! | Ζωντάνα στο Μάλμε η Έλενα Παπαρίζου!

Μια σειρά από αστέρες της Eurovision πρόκειται να επιστρέψουν καθώς το SVT αποκαλύπτει δύο από τα Interval Acts που θα δούμε στον Πρώτο και τον Δεύτερο Ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Ανάμεσά τους και η δικιά μας Έλενα Παπαρίζου!
Την Τετάρτη 1 Μαΐου, ο σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός SVT απκάλυψε δύο από τα interval acts που μπορούν να απολαύσουν οι θεατές κατά τη διάρκεια των δύο Ημιτελικών του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024. Και είναι ένα line-uo αστέρων από καλλιτέχνες που έχουν λάμψει στη Eurovision και που θα επιστρέψουν στην σκηνή. Στον Πρώτο Ημιτελικό, ο Benjamin Ingrosso θα μας δώσει ένα show-stopping medley με μερικά μόνο από τα τραγούδια που ερμήνευσε πρόσφατα σε όλη την Ευρώπη ως μέρος της περιοδείας του Better Days. Στον Δεύτερο Ημιτελικό, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τρεις εμβληματικές βασίλισσες της Eurovision – την Έλενα Παπαρίζου, τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli.
Σε δηλώσεις της η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε:
“Είμαι περισσότερο από χαρούμενη που επιστρέφω στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσα χρόνια. Μάλμε… ορίστε! Είστε έτοιμοι να τραγουδήσετε μαζί μου;”
Με τη σειρά του ο Benjamin Ingross σχολίασε:
“Αφού έφτασα να εκπροσωπήσω τη Σουηδία στη Eurovision το 2018, τώρα νιώθω υπέροχα που μπορώ να δείξω στο κοινό ποιος είμαι σήμερα. Ήταν φανταστικό που γνώρισα όλους τους θαυμαστές στην περιοδεία μου στην Ευρώπη την άνοιξη και τώρα ελπίζω ότι το κοινό της Eurovision θα λατρέψει αυτό το σόου όσο κι εγώ”.
Μια μεγάλη έκπληξη έκρυβε η σημερινή μέρα ιδιαίτερα για του Έλληνες eurofans του διαγωνισμού καθώς για δεύτερη φορά μετά το 2021 η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιστεί ως Interval Act στον επερχόμενο διαγωνισμό, αυτή τη φορά όμως πάνω στην σκηνή της Eurovision!
Πηγή: Eurovision.tv
Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Δε θα εμφανιστεί τελικά η Φουρέιρα ως guest στον 1ο ημιτελικό; Βέβαια, ίσως είναι και καλύτερα, γιατί την προηγούμενη φορά που εμφανίστηκε στον τελικό όπου τραγουδούσε η Τάμτα, υπήρχε μοιραία σύγκριση. Ίσως, λοιπόν, να λειτουργήσει καλύτερα να μην εμφανιστεί, ώστε να αποφευχθεί η σύγκριση με τη Σίλια και να δοθεί όλη η έμφαση στη φετινή εκπροσώπηση της Κύπρου.

    Απάντηση
  2. green_hermit
    green_hermit says:

    Πιο αδιάφορο καλλιτέχνη δεν θα μπορούσαν να βρουν για τον πρώτο ημιτελικό… ας έβαζαν την Tove Lo ή να τον είχαν βάλει και με άλλους Σουηδούς καλλιτέχνες και όχι μονο του. Ενδιαφέρον ωστόσο το interval του δεύτερου ημιτελικού και επιτέλους οι Σουηδοί θα τιμήσουν την Παπαρίζου!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *