Croatia Baby Lasagna Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Κροατίας!

Έτοιμος για την δεύτερη του πρόβα ο Baby Lasagna με το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim” από την Κροατία.

Ποιος είναι ο Baby Lasagna;

Ο Baby Lasagna, είναι ένα εγχείρημα που δημιουργήθηκε από τον τραγουδοποιό Marko Purišić με σκοπό να συνθέσει το είδος τραγουδιών που ήθελε να κυκλοφορήσει. Ο μουσικός από το Umag έχει μια χαλαρή προσέγγιση στη μουσική, η οποία αντανακλάται στους αστείους και ανέμελους στίχους του. Με το Κροατικό ροκ συγκρότημα, Manntra, συμμετείχε ως κιθαρίστας στο Dora 2019, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με το τραγούδι “In the Shadows”.

Πέντε χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Dora ως solo καλλιτέχνης, και κέρδισε τον διαγωνισμό για να γίνει ο εκπρόσωπος της Κροατίας. Το Rim Tim Tagi Dim περιγράφεται ως ένα αστείο τραγούδι για την οικονομική εκπαίδευση των νέων Κροατών, και γράφτηκε αποκλειστικά από τον καλλιτέχνη στο υπνοδωμάτιό του.

Χρησιμοποιώντας αυτό που βλέπει ως τα προβλέψιμα πρότυπα διατάξεων της μουσικής βιομηχανίας, ο Marko προσπαθεί, για όσους ακούν προσεκτικά, να μεταδώσει ένα βαθύτερο μήνυμα για τις ανησυχίες και τα βάσανα του περιβάλλοντός μας.

Η αποστολή του Baby Lasagna είναι να μας ψυχαγωγήσει ενώ προσελκύει την προσοχή στις κοινωνικές και πνευματικές προκλήσεις των ατόμων και της κοινωνίας.

Η πρόβα:

Ένα από τα μεγάλα φαβορί για την φετινή νίκη πραγματοποίησε την δεύτερη του πρόβα για την φετινή Eurovision.

Baby Lasagna Eurovision 2024 – Croatia’s 2nd Rehearsal

Σκηνικά, η εμφάνιση είναι παρόμοια με εκείνη του Dora 2024 αλλά προσαρμοσμένη σε μεγαλύτερη κλίμακα για την σκηνή του Μάλμε! Neon ζώα, έντονα χρώματα και φωτισμοί κάνουν την εμφάνισή τους στην LED οθόνη, ενώ πυροτεχνήματα και φωτιές προστίθενται στο τελευταίο run.

Croatia Eurovision 2024

Baby Lasagna Eurovision 2024 – Croatia’s 2nd Rehearsal

Mετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Φωτογραφία: Alma-Bengtsson-EBU

πηγή: eurovision.tv

 

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *