Baby Lasagna

Κροατία: Ο Baby Lasagna στις πρόβες για την Eurovision 2024!

Λίγο μετά τη νίκη του στο Dpra 2024, ο εκπρόσωπος της Κροατίας στη φετινή EurovisionBaby Lasagna, ξεκίνησε τις πρόβες του για το Μάλμε.

Μάλιστα, από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, δε θα υπάρξουν μεγάλες διαφοροποιήσεις, από την εμφάνιση του Baby Lasagna στον εθνικό τελικό, στη σκηνή της Eurovision.

Ο Baby Lasagna με το ” Rim Tim Tagi Dim, κέρδισε σαρωτικά τον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2024! Η Κροατία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχηματικών εταιριών για νίκη στο φετινό διαγωνισμό.

Η Κροατία θα εμφανιστεί στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 7 Μαΐου.

Δείτε παρακάτω το reaction βίντεο μας για την συμμετοχή της Κροατίας: 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κροατική συμμετοχή στην Eurovision 2024!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Bntfyz
    Bntfyz says:

    ντάξει ξεφτίλα απλά να ναι αυτό το τραγούδι πρώτο…πανυγηράκι κάνει τον διαγωνισμό. Και δεν είμαι απο αυτούς που λένε ντε και καλά μόνο μπαλάντες όυτε επίσης νοσταλγώ παλιές εποχές, ίσα ίσα χρειάζονται και τα πιο fun τραγούδια. Αλλά αυτό τι είναι ρε φίλε; Ακόμα και τα τραπ τραγούδια είναι πιο δομημένα.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Εντάξει καλό είναι το τραγούδι έπαιρνε σκηνική παρουσία δεν μου αρέσει καθόλου. Θα ήθελα να βγει σαν μια ροκ μπάντα και να παίξει μόνο με φώτα και εφέ. Και φυσικά να μη φοράει αυτά στα χέρια

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *