Ολλανδία: Ο Duncan Laurence θέλει να παρουσιάσει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision αν κερδίσει ο Joost Klein!

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Edisons Pop 2024, όπου καλεσμένος ήταν και ο νικητής της eurovision 2019, Duncan Laurence. 

Ο Duncan Laurence είναι χαρούμενος που την Ολλανδία θα εκπροσωπήσει ο Joost Klein και σε περίπτωση που κερδίσει θέλει να παρουσιάσει την Eurovision 2025. 

Συγκεκριμένα o Duncan Laurence ανάφερε:

Μου αρέσει η ατομικότητα και η αυθεντικότητα. Αυτός είναι ο Joost μέχρι τον πυρήνα. Νομίζω ότι το τραγούδι του είναι υπέροχο. Ήταν καιρός να χαλάσει. Χαίρομαι που ο Joost το έκανε αυτό. Γνωριζόμαστε αρκετό καιρό, κάποτε είχαμε παρευρεθεί στην ίδια εκδήλωση μαζί. Ο Joost είναι πολύ καλός στην ενασχόληση με τα μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που θα λειτουργήσει πολύ υπέρ του. Ελπίζω να κερδίσει και να φέρει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision πίσω στην Ολλανδία. Αν συμβεί αυτό, θέλω να είμαι ο παρουσιαστής. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη λεγόμενη αγγλική προφορά μου για μια φορά, και επίσης μιλάω λίγο γαλλικά.

Δείτε το reaction βίντεο μας για την συμμετοχή της Oλλανδίας:

H Ολλανδία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 09 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ολλανδική συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö της Σουηδίας.

Πηγή: ad.nl

 

1 reply
  1. eu8
    eu8 says:

    Χαιρομαι που κερδισες το 2019. Ειχες το καλυτερο τραγουδι..οχι αλλη νικης της Ολλανδιας. Ειστε γκαντεμηδες. Με εσας ηρθε ο κοβιντκαι ακυρωθηκε ο διαγωνισμος. Ας κερδισει αλλη χωρα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *