Eurovision 2024: Η τελευταία γενική πρόβα του μεγάλου τελικού (ανανεώνεται)!

Η τελευταία πρόβα πριν τον μεγάλο τελικό μόλις έχει ξεκινήσει και εμείς είμαστε στο Malmö Arena για να σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Το άρθρο ανανεώνεται, οπότε μείνετε συντονισμένοι εδώ και ανανεώνεται την σελίδα.

Το show ξεκινά με την παρέλαση των συμμετεχόντων, από την οποία αρκετοί καλλιτέχνες απουσίαζαν πιθανότερο γιατί δεν είχαν ακόμη ετοιμαστεί.

ΣΟΥΗΔΙΑ

Οι Marcus & Martinus δίνουν μία αψεγάδιαστη παράσταση για μία ακόμη φορά. Η διοργανώτρια Σουηδία παίζει σχετικά χαμηλά φέτος στα στοιχήματα, αλλά ποτέ μα ποτέ μην την υποτιμάτε. Δεν θα μου κάνει έκπληξη να μπει τελικά στο τοπ10. Εύλογα τεράστιο χειροκρότημα στην αρένα, χλιαρές αντιδράσεις στο κέντρο τύπου.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Από το death slot οι Alyona Alyona και Jerry Heil ελπίζουν να σπάσουν την κατάρα και να φέρουν για μία ακόμη χρονιά την Ουκρανία ψηλά. Δεν μας απογοητεύουν ποτέ σκηνικά οι Ουκρανοί και με την τεράστια διασπορά που έχουν σε όλη την Ευρώπη αναμένεται και φέτος να είναι πολύ ψηλά και όχι αδίκων αν με ρωτάτε!

Μας μεταφέρθηκε μία πληροφορία που σας αναφέρουμε με επιφύλαξη, η Μαρίνα Σάττι, το Nemo και το Bambie Thug δεν εμφανίστηκαν στην παρέλαση, θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα όσα συμβαίνουν εδώ με την συμμετοχή της Ολλανδίας και τον αποκλεισμό της.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ένας πολύ καλό ερμηνευτής ο Isaak, αλλά με ένα παντελώς αδιάφορο τραγούδι. Όσες ψήφους λάβει, θα είναι από τις κριτικές επιτροπές.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

Η Tali είναι γλυκύτατη και όλη η αποστολή του Λουξεμβούργου είναι πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του Δουκάτου στο διαγωνισμό, αλλά και για την πρόκριση στον Μεγάλο Τελικό. Θα έχει λογικά την συμπάθεια των επιτροπών για το καλωσόρισμα. Δεν ξέρω τι μπορεί να κάνει στο televoting.

ΙΣΡΑΗΛ

Με πολλές αποδοκιμασίες συνοδεύεται η εμφάνιση της Eden Golan, η οποία παρ΄όλα αυτά ερμηνεύει απίστευτα για μία ακόμη φορά. Αρκετά χειροκροτήματα στο τέλος της εμφάνισης.

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Μία ακόμη άνετη εμφάνιση από τον Silvester Belt για το Luktelk. Θα δώσει μάχη η Λιθουανία και φέτος για το τοπ10 και έχει αρκετές ελπίδες να το πετύχει.

ΙΣΠΑΝΙΑ

Επόμενη στη σειρά η Ισπανία. Ο κόσμος χειροκροτά και φωνάζει σε όλη την διάρκεια του τραγουδιού την λέξη “Zorra”. Το μεγαλύτερο χειροκρότημα έρχεται την στιγμή που αλλάζουν ρούχα οι χορευτές. Ωστόσο, η τραγουδίστρια, σκόνταψε και έπεσε την ώρα που κατέβενε από το βάθρο στο κέντρο της σκηνής.

ΕΣΘΟΝΙΑ

Οι εκπρόσωποι της Εσθονίας είναι για άλλη μια φορά καλοί φωνητικά και έχουν μια εμφάνιση που ξεσηκώνει τον κόσμο και πιθανότατα να τους δώσει μια καλή θέση στην ψηφοφορία του κοινού.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Το Bambie Thug δεν εμφανίζεται στην πρόβα και αντί αυτού, μέσα στην αρένα παρουσιάζεται η εμφάνισή της από τον ημιτελικό.

ΛΕΤΟΝΙΑ

Η πρώτη πρόκριση της χώρας από το 2016! Ο Dons κάνει μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση που θα μπορούσε να δώσει στην χώρα μια πολύ καλή θέση μετά από χρόνια.

ΕΛΛΑΔΑ

Ήρθε η ώρα της Μαρίνας να ανέβει στην σκηνή! Μια πολύ καλή πρόβα για άλλη μια φορά και όπως φαίνεται η Μαρίνα έχει διορθώσει τα λάθη από την εμφάνιση του Δεύτερου Ημιτελικού.

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Ο Olly Alexander για άλλη μια φορά με μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θυμίζει video clip και πολύ δυνατός φωνητικά ακόμα και στην πρόβα. Το κοινό φαίνεται να εντυπωσιάζεται.

Ανάμεσα από το Ηνωμένο Βασίλειο και την εμφάνιση της Νορβηγίας, παρακολουθούμε ένα μικρό βίντεο από την Lynda Woodruff.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ

To πρώτο μισό του διαγωνισμού κλείνει η Νορβηγία. Οι Gåte έχουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, ωστόσο η κεντρική τραγουδίστρια δεν βάζει όλες της τις δυνάμεις στην εμφάνιση, πιθανώς για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη το βράδυ.

ΙΤΑΛΙΑ

Το δεύτερο μισό ανοίγει η Angelina Mango με την Ιταλία. Η Ιταλίδα εκπρόσωπος είναι αρκετά καλή, ωστόσο μετά την μέση του τραγουδιού φαίνεται κάπως κουρασμένη και χωρίς ανάσα.

ΣΕΡΒΙΑ

Η Teya Dora δίνει μια εξαιρετική παράσταση. Ωστόσο η σειρά εμφάνισης την κάνει να χάνεται λίγο με ένα αργό τραγούδι ανάμεσα σε φύο «μαγνήτες» του televote.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Ο Windows95man συνεχίζει την παράδοση της Φινλανδίας στο “It’s Crazy, It’s Party”. Μια εμφάνιση που ξεσηκώνει το κοινό και δέχεται μεγάλο χειροκρότημα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Η iolanda αποδεικνύει πως ακόμα και στην πρόβα πως της αξίζει μια θέση στον τελικό και μάλιστα αρκετά ψηλά. Πολύ καλή εμφάνιση, μόνο στο τέλος άλλαξε λίγο την ψηλή νότα, πιθανότατα για να κρατήσει δυνάμεις για τον αποψινό τελικό.

ΑΡΜΕΝΙΑ

Εξαιρετική εμφάνιση από τους Ladaniva. H Jaklin είναι πολύ άνετη στην σκηνή και ο κόσμος το απολαμβάνει. Μπορεί να είναι η έκπληξη της χρονιάς και να πάει πολύ καλύτερα από ότι πολλοί πιστεύουν.

ΚΥΠΡΟΣ

Η Silia Kapsis κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση την οποία ο κόσμος φαίνεται να απόλαυσε. Οι μεγαλύτεροι πανηγυρισμοί έρχονται την 0ώρα του dance-break και στο τέλος έλαβε θερμό χειροκρότημα.

ΕΛΒΕΤΙΑ

Το Nemo εμφανίζεται στην σκηνή, παρόλο που δεν πήρε μέρος στο flag parade. Εξαιρετικό ακόμα και στην πρόβα, δείχνοντας πως έχει έρθει εδώ για την νίκη.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Σειρά της Raiven! Πολύ άντετη στην σκηνή και παρουσίασε κανονικά το τραγούδι της με όλες τις ψηλές νότες κι ας βρίσκεται σε πρόβα.

ΚΡΟΑΤΙΑ

Το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού! Άλλη μια εξαιρετική πρόβα. O Baby Lasagna έχει επαφή με το κοινό και αυτό ανταποδίδει με πολλές επευφημίες. Θα μπορέσει να είναι ο αποψινός νικητής;

ΓΕΩΡΓΙΑ

Η Nutsa φέρνει την χώρα της στον τελικό για πρώτη φορά από το 2016. Μια εκρηκτική εμφάνιση που πιθανότατα θα χαρίσει στην χώρα μια καλή θέση. Η Nutsa εξαιρετική φωνητικά και σκηνικά για άλλη μια φορά.

ΓΑΛΛΙΑ

O Slimane εμφανίζεται με ελαφρώς κλειστή την φωνή αλλά αρκετά καλός φωνητικά, χρειάζεται όμως λίγο βελτίωση για το βράδυ αν θέλει να είναι ένα από τα φαβορί. Αυτό που όμως κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν πως μετά την γέφυρα του τραγουδιού σταμάτησε να τραγουδάει και μίλησε στο κοινό και έκλεισε λέγοντας “We need to be united by music with love”, συνεχίζοντας το τελευταίο μέρος του τραγουδιού του.

ΑΥΣΤΡΙΑ

Η Kaleen ακούγεται βελτιωμένη για άλλη μια φορά, και δίνει ένα πολύ δυνατό κλείσιμο στον φετινό διαγωνισμό!

Βρισκόμαστε μόνο λίγες ώρες πριν την λήξη του φετινού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision και όλοι ανυπομονούμε να μάθουμε τον καινούργιο νικητή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

4 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *