Lithuania Silvester Belt Second Rehearsal

Eurovision 2024: Η δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας!

Πέμπτη μέρα προβών και σειρά έχουν οι χώρες του πρώτου ημιτελικού. Τρίτος στη σκηνή της Malmö Arena ανεβαίνει ο Silvester Belt με την Λιθουανία για να πραγματοποιήσει την δεύτερη τεχνική του πρόβα!

Ποιος είναι ο Silvester Belt;

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής του Silvester από τότε που ήταν παιδί.

Τα τραγούδια του είναι εμπνευσμένα από προσωπικές εμπειρίες της ζωής του, ιδιαίτερα από τις αναμνήσεις του από την εξερεύνηση της σεξουαλικότητάς του, σε ένα ομοφοβικό περιβάλλον και πώς η καταπίεση αυτών των συναισθημάτων τον επηρέασε βαθιά.

Το ”Luktelk’‘ (μετάφραση: “περίμενε”/”κρατήσου”) έχει να κάνει με το να είσαι κολλημένος σε ένα κενό ανάμεσα σε δύο στάδια, στο να υπάρχεις με το ζόρι και στο να νιώθεις ζωντανός, όταν πρέπει να κρατηθείς και να χορέψεις μέσα από ό,τι σου ρίχνει η ζωή.

Ο Silvester συμμετείχε επίσης στον διαγωνισμό Vaikų Eurovizijos Nacionalinė Atranka – τον διαγωνισμό προεπιλογής της Λιθουανίας για την Junior Eurovision το 2010.

Η πρόβα:

Η εμφάνιση είναι παρόμοια με τον εθνικό τελικό της Λιθουανίας, EUROVIZIJA. LT. Ο Silvester φοράει το γνωστό κόκκινο δερμάτινο σύνολο, ενώ συνοδεύεται, από τέσσερις άνδρες χορευτές, με αναβαθμισμένες και εντυπωσιακές μάσκες στα πρόσωπα.

Επικρατούν πολύ κόκκινοι και μπλε φωτισμοί ενώ υπάρχει πίσω στροβοσκοπικός φωτισμός, στα led. Ο Silvester προκαλεί όλους στην αρένα να χορέψουν και έχει προστεθεί ένα dance break, στην εμφάνιση του.

Silvester Belt from Lithuania– Eurovision 2024 Second Rehearsal – Alma Bengtsson – EBU

Silvester Belt from Lithuania– Eurovision 2024 Second Rehearsal – Sarah Louise Bennett – EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Η Dress Rehearsal της Λιθουανίας θα πραγματοποιηθεί την Δευτερά 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από τον Silvester Belt, στην σκηνή του διαγωνισμού.

Πηγή: Eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2024!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής και κυπριακής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *