Nemo, Photo: Andreas Papayiannakis

Eurovision 2025: Οι πόλεις που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν έλαβαν μια λίστα με όλες τις απαιτήσεις!

Οι προετοιμασίες για την Eurovision 2025, έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ελβετία και στο δημόσιο κανάλι της χώρας, SRG SSR, και βρισκόμαστε ήδη ένα βήμα πιο κοντά στο να γνωρίζουμε την πρώτη σημαντική πληροφορία για τον ερχόμενο διαγωνισμό, την διοργανώτρια πόλη!

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ελβετική δημόσια τηλεόραση με μια δημοσίευση στα social media, οι Ελβετικές πόλεις που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν τον Διαγωνισμό, έχουν ήδη λάβει μια αναλυτική λίστα με όλες τις απαίτησες του Διαγωνισμού, ενώ παράλληλα θα έχουν μέχρι το τέλος του Ιουνίου να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η διοργανώτρια πόλη θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SRG SSR (@srg.ssr)

Η SRG SSR δεν έχει παρουσιάσει επίσημα τις πόλεις που διεκδικούν την διοργάνωση, ούτε την λίστα με τις απαιτήσεις, ωστόσο η κάθε πόλη έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει την υποψηφιότητά της. Συγκεκριμένα, οι παρακάτω πόλεις έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους για να διοργανώσουν:

  • Βασιλεία
  • Γενεύη
  • Σανκτ Γκάλλεν
  • Ζυρίχη

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2025 θα λάβει χώρα στην Ελβετία, μετά την νίκη του Nemo στο Μάλμε, με το τραγούδι “The Code”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2025, στην Ελβετία!

Πηγή: srgssr.ch

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *