O Mahmood θα εμφανιστεί στα MAD VMA 2024!

Μετά την μεγάλη συναυλία των Måneskin στην Αθήνα, που είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο του 2024, άλλος ένας μεγάλος Ιταλός καλλιτέχνης, πρόκειται να επισκεφτεί την Ελλάδα!

Ο λόγος για τον Alessandro Mahmood (γνωστό απλά ως Mahmood), ο οποίος πρόκειται να εμφανιστεί στα MAD Video Music Awards 2024, που θα λάβουν χώρα στις 19 Ιουνίου.

Ο Ιταλός super star, θα εμφανιστεί ζωντανά στην σκηνή των φετινών βραβείων, και όπως φαίνεται, πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί του, σε αυτήν την εμφάνιση.

Ο Mahmood μετρά στην έως τώρα καριέρα του 29 πλατινένιους & 7 χρυσούς δίσκους στη χώρα του, 6 πλατινένιους & 3 χρυσούς δίσκους παγκοσμίως ενώ έχει συμμετάσχει δύο φορές στον Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, το 2019 με το “Soldi” κατακτώντας την 2η θέση, και το 2022 με το “Brividi” κατακτώντας την 6η θέση.

Τελευταία του επιτυχία ήταν η κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου, ο οποίος περιείχε το τραγούδι “Tuta Gold” με το οποίο κατέκτησε την 6η θέση στο Φεστιβάλ του Σανρεμο 2024:

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

Πηγή: mad.gr


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Μάλμε:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *