Ιταλία: Αλλαγές στους κανονισμούς του Φεστιβάλ του Sanremo 2024!

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Festival di Sanremo ανακοίνωσε πως έρχονται επερχόμενες αλλαγές στην επόμενη εκδοχή του φεστιβάλ για το 2024. Ο Amadeus μίλησε για τις αλλαγές με αφορμή και την τελευταία του χρονιά στην θέση αυτή.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της RAI, “TG1 Mattina Estate”, ο Amadeus ανακοίνωσε πως θα δούμε αλλαγές στους κανονισμούς, που θα επηρεάσουν τα show. Ωστόσο, μιας και οι κανόνες πρέπει να εγκριθούν από την RAI, ο καλλιτεχνικός διευθυντής δεν προχώρησε σε περαιτέρω δηλώσεις σχετικά με τις αλλαγές.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε για τις ετοιμασίες που ήδη τρέχουν για το Φεστιβάλ του Σανρεμο 2024 και παρακάτω είναι οι τελευταίες εξελίξεις:

Ο Amadeus δουλεύει αυτόν τον καιρό στην σκηνή για το Sanremo 2024, και δουλεύει για άλλη μια φορά με τον Gaetano Castelli και την κόρη του Maria Chiara Castelli.

Τέλος ανέφερε πως ήδη δουλέυει πάνω στην διαδικασία επιλογής των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής του, δήλωσε πως για το φεστιβάλ του 2024, έχουν ήδη λάβει εκατοντάδες προτάσεις τραγουδιών. Η διαδικασία επιλογής θα λάβει χώρα το καλοκαίρι. Ο Amadeus είπε πως αγχώνεται πολύ γιατί θέλει τα τραγούδια να είναι σύγχρονα:

«Είναι αδιανόητο τα τραγούδια του Sanremo να μην είναι στο top 10 των charts μετά από μια εβδομάδα»

Ο περσινός νικητής του Festival di Sanremo και εκπρόσωπος της Ιταλίας στην Eurovision 2023, ήταν ο Marco Mengoni με το τραγούδι του “Due Vite” και έφερε την χώρα του στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα:


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *