Sanremo 2025: Ανακοινώθηκε ο Carlo Conti ως οικοδεσπότης και καλλιτεχνικός διευθυντής!

Αλλαγή σελίδας και επίσημα για τη μεγάλη γιορτή της ιταλικής μουσικής: Ο Carlo Conti θα είναι ο οικοδεσπότης και καλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo το 2025 και το 2026. Ο έμπειρος παρουσιαστής επιστρέφει στον εν λόγω ρόλο μετά από επτά χρόνια, όντας ο οικοδεσπότης και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ του Σανρέμο από το 2015 έως το 2017.

Φυσικά, η εν λόγω αποστολή κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς καλείται τον απόλυτα επιτυχημένο Amadeus, ο οποίος βρισκόταν “στο τιμόνι” της μεγάλης γιορτής της ιταλικής μουσικής επί πέντε συναπτά έτη, εκτοξεύοντας τη φήμη του Φεστιβάλ σε ιστορικά ύψη.

Η ανακοίνωση έγινε πριν από λίγο μέσα από τη συχνότητα της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης.

Ακολουθούν οι πρώτες δηλώσεις του Carlo Conti:

«I Conti tornano! Μετά από επτά χρόνια, επιστρέφω στο Φεστιβάλ του Σανρέμο και θα προσπαθήσω να βασιστώ στη δουλειά που έχει γίνει από τον Baglioni και τον Amadeus. Το πρώτο πρόσωπο που μου έστειλε μήνυμα ήταν ο Fiorello. Είμαι ευγνώμων για όλη τη στοργή των ανθρώπων του Rai. Η φιλοξενία του Sanremo για τα επόμενα δύο χρόνια, το 2025 και το 2026, θα είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να γιορτάσω τα 40 χρόνια μου στο Rai. Από σήμερα θα αρχίσω να σκέφτομαι τους κανονισμούς, στη συνέχεια θα αρχίσω να ακούω τα τραγούδια και θα αρχίσω να σχεδιάζω την ομάδα επί σκηνής. Δεν νομίζω ότι ο Pieraccioni και ο Panariello θα είναι μόνιμοι, καθώς πάντα προσπαθώ να εναλλάσσω τους καλεσμένους».

Η επίσημη ανακοίνωση της Rai έχει ως εξής:

«Πρόκειται για μια ομόφωνη απόφαση των κορυφαίων στελεχών της εταιρείας, του CEO Roberto Sergio και του γενικού διευθυντή Giampaolo Rossi σε συμφωνία με τον διευθυντή του Prime Time Entertainment Marcello Ciannamea. Για τα επόμενα δύο χρόνια, ο Conti θα διευθύνει το σημαντικότερο τηλεοπτικό γεγονός της χώρας που διοργανώνεται από τη Rai και τον Δήμο του Sanremo. Για τον Conti, δεν πρόκειται απλώς για μια επιστροφή στο Φεστιβάλ, αλλά για μια νέα πρόκληση με στόχο να συνεχίσει να προωθεί και να αναδεικνύει τις νέες τάσεις, όπως έκανε στις επιτυχημένες εκδόσεις του από το 2015 έως το 2017, οι οποίες ανέδειξαν καλλιτέχνες που σήμερα αποτελούν βασικά πρόσωπα της ιταλικής μουσικής. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής βρίσκεται ήδη επί ποδός και σχεδιάζει ένα Φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις και καινοτομίες».

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το Sanremo και τη Eurovision!

Πηγή: Rai

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *