Ιταλία: Με λιγότερα τραγούδια και χωρίς τον νικητή του Nuove Proposte το Sanremo 2025!

Σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποίησε ο Carlo Conti, ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής και παρουσιαστής του Sanremo. Είναι πλέον δεδομένο πως θα έχουμε λιγότερα τραγούδια να διαγωνίζονται, ενώ ο νικητής του Nuove Proposte δεν θα συμμετάσχει στην μεγάλη κατηγορία του φεστιβάλ.

Σε νέα του συνέντευξη ο Carlo Conti επιβεβαίωσε αρκετά από όσα είχαν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα ως φημολογίες. Ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, εργάζεται ήδη επάνω στους κανονισμούς του Sanremo 2025, ενώ στην συνέχεια θα ασχοληθεί με την αναζήτηση των τραγουδιών για το Nuove Proposte και στην συνέχεια για την μεγάλη κατηγορία του φεστιβάλ.

Το Nuove Proposte θα είναι ξεχωριστός διαγωνισμός, σε αντίθεση όμως με τις προηγούμενες χρονιές, ο νικητής του δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην μεγάλη κατηγορία του Sanremo 2025.

Ο Carlo Conti πράγματι έχει ως στόχο την μείωση της διάρκειας του Sanremo 2025 και για τον σκοπό αυτό η διαγωνιστική διαδικασία θα περιλαμβάνει λιγότερα τραγούδια. Παρά τα όσα ακούστηκαν πως οι βραδιές του Sanremo 2025 θα ολοκληρώνονται στις 12 τα μεσάνυχτα, ο Conti αναφέρει πως αυτό είναι ανέφικτο, έχει όμως σκοπό η διάρκεια τους να μην ξεπερνά τη 1 τα μεσάνυχτα. Τέλος, αυτό που επιβεβαιώθηκε επίσης είναι η επιστροφή του Dopo Festival.

Ο νέος παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής των επόμενων δύο εκδόσεων του Sanremo, σημειώνει πως επιθυμία του είναι τα τραγούδια να είναι στο επίκεντρο και όλα τα υπόλοιπα να είναι δευτερεύοντα στοιχεία που πλαισιώνουν ένα τηλεοπτικό σόου. Τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν είναι ένα ζήτημα που θα τον απασχολήσει μετά την εύρεση των τραγουδιών τον Σεπτέμβριο.

Αυτή θα είναι η 75η έκδοση του Φεστιβάλ του Σανρέμο, μέσω του οποίου η Ιταλία για μία ακόμη χρονιά θα επιλέξει για μία ακόμη χρονιά τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2025.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: quatidiano
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *