Eurovision 2023: Ιταλία και Πολωνία προτίθενται να διοργανώσουν την επόμενη διοργάνωση!

Λίγες ώρες μετά το τέλος του 66ου Διαγωνισμού της Eurovision, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Ουκρανία, και ευθύς αμέσως ξεκίνησαν οι συζητήσεις για την διεξαγωγή της διοργάνωσης το 2023! Φυσικά, η διοργάνωση στην Ουκρανία και λόγω των τωρινών συνθηκών ίσως να είναι αδύνατη.

Η φετινή διοργανώτρια χώρα, η Ιταλία, προσφέρεται και να βοηθήσει την Ουκρανία σε περίπτωση που γίνει ο διαγωνισμός εντός ουκρανικού εδάφους αλλά και να διοργανώσει ξανά τον Διαγωνισμό! Ο Stefano Coletta, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό του RAI, του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού της χώρας, ανέφερε:

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μια συλλογική πρόσκληση για να γίνει ο Διαγωνισμός στην Ουκρανία, η RAI θα διαθέσει στη χώρα όλη τη τεχνογνωσία και την μεγάλη εμπειρία της.

Ο δήμαρχος του Τορίνο, Stefano La Russo δήλωσε αρχικά την επιθυμία του να μπορέσει να διεξαχθεί ο Διαγωνισμός της Eurovision σε ουκρανικό έδαφος, όμως αυτό αν δε καταστεί εφικτό προτείνει τη πόλη του Τορίνο να διοργανώσει εκ νέου τον Διαγωνισμό της Eurovision!

Μετά την Ιταλία και η Πολωνία δηλώνει πρόθυμη να βοηθήσει στην διεξαγωγή της επόμενης Eurovision! Εκπρόσωπος του πολωνικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα, TVP, ο  Jacek Kurski δήλωσε:

Υπάρχει πάντα η προθυμία να βοηθήσουμε αλλά υπάρχουν και κάποια διαδικαστικά θέματα που δεσμεύουν την δημόσια ραδιοτηλεόραση. Εμείς είμαστε πειθαρχημένοι και ως εκ τούτου δε μπορούμε να δώσουμε υποσχέσεις παρά μόνο τη καλή μας θέληση για βοήθεια σε αυτό το θέμα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την Ιταλία και την Πολωνία, τόσο η Σουηδία όσο και η Ισπανία έχουν δείξει ενδιαφέρον για την διοργάνωση της Eurovision 2023! Παρακάτω δείτε την εμφάνιση της Ιταλίας και της Πολωνίας στον χθεσινό τελικό.

https://www.youtube.com/watch?v=blEy4xHuMbY

 

 

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

Πηγή: eurovoix.com

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *