Good Job Nicky: Με φαντάζομαι νικητή στη Eurovision | Το τραγούδι το έχουμε!

Μιλώντας στην εκπομπή Ελένη του MEGA, o Good Job Nicky αναφέρθηκε στην αλλαγή της εμφάνισής του, αλλά και στην Eurovision. Για μία ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως έχει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε την χώρα μας στον διαγωνισμό, ενώ φαντάζεται τον εαυτό του ακόμη και  νικητή.

Το τραγούδι για τη Eurovision το έχουμε

Είμαι αρκετά ανταγωνιστικός για να σου πω ότι δεν θέλω να πάω στη Eurovision. Σε προσωπικό επίπεδο με φαντάζομαι νικητή. Πάντως, το τραγούδι το έχουμε.

Ο Good Job Nicky ήδη από πέρσι, τόσο μέσα από το Eurovisionfun αλλά και από άλλες του συνεντεύξεις είχε αποκαλύψει πως έχει ήδη έτοιμο το τραγούδι με το οποίο θα επιθυμούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Μάλιστα τόσο ο ίδιος, όπως και όσοι το έχουν ακούσει μιλούν για ένα πολύ σύγχρονο κομμάτι, που θα μπορούσε να φέρει μία πολύ καλή θέση στην Eurovision.

Έχω αλλάξει και χαίρομαι

Ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε και για την εντυπωσιακή αλλαγή της εμφάνισής του. Μεταξύ των άλλων έκοψε και το μπλε μαλλί, σήμα-κατατεθέν θα λέγαμε με τον ίδιο.

Είμαι σε μια φάση που έχω αλλάξει και χαίρομαι. Έχω βρει πάλι τον Νικόλα με έναν τρόπο. Αποφάσισα να τα διαγράψω όλα και την επόμενη μέρα αποφάσισα να ξυρίσω και τα μαλλιά μου. Το “good job Nicky” το λέω συνέχεια στον εαυτό μου τον τελευταίο καιρό. Με έχει πιάσει λίγο μια εσωστρέφεια. Με ακούω αυτόν τον καιρό και είμαι, όμως, πιο χαρούμενος.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του Good Job Nicky στο παρακάτω βίντεο:

Μένει να δούμε αν ο Good Job Nicky θα επιχειρήσει το 2025 να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2025!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
    • Ben
      Ben says:

      Στην τελική αυτός έχει βγάλει και κάποια καλά τραγούδια, έχει τραγουδήσει μπροστά σε κόσμο και σίγουρα έχει και φωνή και ταλέντο που το έχει ήδη αποδειξει..γιατί να μην έχει και το δικαίωμα να φαντάζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Εδώ ο Ουγιεεεεα πέρσι έλεγε τα ίδια χωρίς να έχει τίποτα από τα παραπάνω.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *