Junior Eurovision 2024: Το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από το διαγωνισμό, μία άλλη όμως χώρα επιστρέφει …

Όπως αποκάλυψε στο Χ λίγο νωρίτερα ο δημοσιογράφος του BBC Adrian Bradley, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει ο διαγωνισμός της Junior Eurovision στην χώρα, το Ηνωμένο Βασίλειο αποχωρεί από το διαγωνισμό. Το κενό όμως έρχεται να συμπληρώσει μία άλλη χώρα, που σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες είναι έτοιμη σε πολύ λίγες ημέρες να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή της!

Χωρίς το Ηνωμένο Βασίλειο ο διαγωνισμός στην Μαδρίτη

Μετά την επιστροφή του BBC στην Junior Eurovision πριν δύο χρόνια και τις χαμηλές πτήσεις που σημείωσε στην τηλεθέαση η μετάδοση του διαγωνισμού στην χώρα, η δημόσια τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε την αποχώρηση της από τον επόμενο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πέντε συμμετοχές στον παιδικό διαγωνισμό της Junior Eurovision, με τις τέσσερις από αυτές να είναι στο τοπ5 της τελικής κατάταξης.

Μία άλλη χώρα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την επιστροφή της

Ενώ όμως συμβαίνουν όλα αυτά στο Λονδίνο, σε μία άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την επιστροφή της χώρας τους στην Junior Eurovision 2024.

Όταν λέμε να ανακοινώσουν την επιστροφή, εννοούμε να ανακοινώσουν ακόμη κι εκπρόσωπο, αφού έχουν καταλήξει σε όλα και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες γραφειοκρατικού τύπου για να ανακοινωθεί επισήμως η χαρμόσυνη αυτή είδηση για τους φίλους του διαγωνισμού.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες είναι πολύ αισιόδοξοι και για την επιστροφή τους, αφού το παιδί που έχει επιλεγεί για την εκπροσώπηση είναι μεγάλο ταλέντο και ελπίζουν πως θα ξεχωρίσει στο διαγωνισμό της Μαδρίτης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις και για την Junior Eurovision 2024!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. UNICORN
    UNICORN says:

    Εγω διάβασα ότι το U.K θα αποσυρθεί από ένα μουσικό διαγωνισμό για τραγουδιστές μικρής ηλικιας . Όχι από την JESC! Όπως και να χει , ας είναι για καλό ! ( Μακάρι να συμμετέχει και η πατρίδα μας )

    Απάντηση
    • just an esc fan
      just an esc fan says:

      KAN, the Israeli national broadcaster, has confirmed that they will not be participating at the 2024 Junior Eurovision Song Contest, in Madrid

      απο ο,τι καταλαβα, νομιζω θα ειναι η κπρος

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *