olly alexander uk bbc

Ηνωμένο Βασίλειο: Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το τραγούδι του Olly Alexander!

Ένας καλλιτέχνης που σίγουρα έχει ήδη κάνει αίσθηση πριν την Eurovision 2024, είναι ο Olly Alexander, που θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο. Το τραγούδι του, που έχει καταφέρει να φέρει την χώρα στην δεύτερη θέση των στοιχημάτων, παραμένει ακόμα κρυφό, ωστόσο ο Olly Alexander κυκλοφόρησε ένα teaser, με μερικά στοιχεία για το τραγούδι του.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από τον τραγουδιστή και το ΒBC, σε Instagram και X, φαίνεται ο Olly ως ένας ασκούμενος παρουσιαστής δελτίου καιρού, εξηγώντας πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα αντιμετωπίσει μερικά «ζαλισμένα (dizzy)» ξόρκια τις επόμενες εβδομάδες:

Λίγο πριν το τέλος του βίντεο, τέσσερις αριθμοί φαίνονται στην οθόνη: 1, 7, 11 και 29. Όπως τα προηγούμενα teaser του Olly, πολλοί πιστεύουν πως οι αριθμοί, πρόκειται για στοιχεία για το τραγούδι του.

O Olly δημοσίευσε ακόμα ένα story στο Instagram, στο οποίο διαφήμιχε ένα φανταστικό φάρμακο, με τον τίτλο “Dizzigon”. Στο story υπάρχει ένα link, το οποίο οδηγεί σε μια ιστοσελίδα για την προ-αποθήκευση του καινούργιου του τραγουδιού, που μάλλον θα είναι για την Eurovision.

Τι πιστεύετε εσείς για το βίντεο του Olly Alexander; Βρήκατε κάποιο άλλο στοιχείο;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *